Na voljo: Na zalogi

PVC Samolepilne Napihljivi Čoln Popravila Lepilo Punkcija Popravila Obliž, Lepilo za popravljanje Komplet Kajak Obliži Lepilo Bazen Popravila Dodatne opreme

(1 Mnenja Strank)

€3.17 - €8.14

Sku: d240323

Kategorija: Vodni Športi

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

PVC Samolepilne Napihljivi Čoln Popravila Lepilo Punkcija Popravila Obliž, Lepilo za popravljanje Komplet Kajak Obliži Lepilo Bazen Popravila Dodatne opreme

Bullet Točk: 1.[ Nepremočljiva in Trajne ] poslovite od zračne vzmetnice pušča, to Močno Lepilo, ki se uporablja vodoodporni obliž material za pomoč pri vas popravilo airbeds/ waterbeds/ zračne blazine, napihljive zofe, kajaki, vodo, igrače in še več.

2.[ Priročno za uporabo ] Ta PVC Lepilo, ki je enostaven za uporabo.Začnete z brisanjem določitvi površin, ki jih je treba popraviti.Nanesite sloj PVC lepilo, ki bo zanesljivo pokritje poškodovane površine.

3.[ Deluje Tudi na Repair], Bazen Vinyl Lepilo, ki vam lahko prinese boljše popravila rezultate.To je inertni lepilo, ki ima značilnosti počasi vezave in močan oprijem.

4.[ Pogosto Uporabljajo ] Ta Vinyl Lepilo Lepilo se uporablja za popravila PVC materiala, napihljivi čolni, čolni, kajaki, sandolini in čolni, zračne vzmetnice, vodne vzmetnice, itd.Tako sol in sveže vode se lahko uporabijo.

5.[ Darilo Izbira ] Ta Zračni Blazini za Popravilo Lepilo, ki vam lahko prinese veliko udobje in pomaga rešiti uhajanja zraka popravila problem mnogih proizvodov v vašem domu.Idealno kot darilo za vaš sodelavci, prijatelji, družina, itd.

Opisi:

Vinil Lepilo Lepilo, ki se lahko uporablja na številnih priložnostih.Uporablja se za popravilo PVC materiala, napihljivi čolni, čolni, kajaki, sandolini in čolni, zračne vzmetnice, vodne vzmetnice, itd.

Opomba: Prosimo, bodite previdni, če ga uporabljate, se ne dotikajte kožo, in prosim, operite v najkrajšem možnem času.Hranite ga izven dosega otrok, da preprečite nenamerne zaužitju.

Specifikacija:

Ime: PVC Lepilo

Vsebina: 30 ml

velikost o: 13.5*3,5 cm/ 5.31X1.37in

Teža o: 35 g

Lepilo Lastnosti: Čustvena lepilo, počasno vezavo, močan oprijem

Ustrezno: PVC materiala, napihljivi čolni, kajaki, igrače, itd.

Seznam Vsebine:

1x Močno Lepilo

    Anonimni

    2023-10-18

    Sem zelo Zadovoljen

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo