Na voljo: Na zalogi

Voda Risanje Mat Nered Brezplačno Platno Mat Otroci Platno Mat Otroci Kolorit Doodle Risanje Mat 100 X 80 cm Za Otroke

(0 Mnenja Strank)

€6.31 - €9.02

Sku: d16225

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Voda Slikarstvo Pad je kot nalašč za otroke in ustvarja varno in urejeno okolje za slikarstvo.Vodne barve, mat, je za večkratno uporabo in enostaven za uporabo, omogoča otrokom, da začnete slikarstva desno stran.Z zabavna risanka vzorci in barve korake, vaš otrok se bo ljubezen, ki izraža njihovo umetniško strani brez vsakršnega nereda.

Specifikacija:

Velikost izdelka: o 100x80cm/39.37x31.5 palcev

Teža: 420g

Seznam

1 x Voda Doodle Mat

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Čista in varna: Navedite vaš otrok varno in čisto mesto, da igrajo z Vodo Doodle Mat.Ni več skrbi, madeže na oblačilih ali umazane stene in tla z barvami.

2.Inovativno Učenje: S to vodo barva mat, otroci se lahko naučijo in zabavajo ob istem času.Različne predloge, spodbujajo ustvarjalnost in domišljijo, medtem ko krepitev barvno dojemanje in spodbujanje roko oči usklajevanja.

3.Vnovično načrtovanje: Uživajo neskončne zabave s to Platno Igrača vode barve mat vode risanje mat vode doodle mat za otroke, ki se lahko uporablja znova in znova.

4.Navodila za uporabo: Uporabite čarobni svinčnik, ki je napolnjena z vodo, da se pripravi na mat, in gledati vaš pisane umetniška dela, ki se pojavijo.Ni nered, ne s črnilom, brez madežev.Enostaven in varen za uporabo za otroke vseh starosti.

5.Super darilo: Bogatijo Raziskovanje: Naše Vode Doodle Mat prinaša raziskovanje življenja z slikarstva knjižica, ki je napolnjena z različnimi risanka vzorci in barve korake, zajemanje otroške radovednosti, da se učijo in si predstavljaj, da preko svojih meja.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo