Na voljo: Na zalogi

Sadje Zajec Kvačkanje Komplet Za Začetnike S Step-By-Step Video Vadnice Kvačkanje Živali Komplet Za Otrok In Odraslih Trajne

(0 Mnenja Strank)

€7.74 - €18.88

Sku: d16489

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Sadje Zajec Kvačkanje Komplet Za Začetnike S Step-By-Step Video Vadnice Kvačkanje Živali Komplet Za Otrok In Odraslih Trajne

[Vse v enem:vsebuje vse zahtevane materiali] so vsi dodatki v kvačkanje kompleti: easy peasy prej, oči, igle, oznake itd.Prejeli boste vsako drugo orodje, ki ga potrebujete, da začnete svojo ustvarjalno delo!

[Prijazno za začetnike] S step-by-step video vadnice, osnovne pisno kvačkanje priročnik in test prej, lahko poberem sposobnosti in se učijo tako hitro kot začetnik.

[Dobro hobi in zabavo] Hvala za podrobno razlago procesa učenja, boste dobili nove spretnosti za vašo zabavo, da izpolnite vaše življenje iz kvačkane kompleti.

[DIY okraski] lahko okrasite svojo hišo z majhno predmet, ki ga kvačkanje s svoje roke!In doživeli boste DIY zabavno, če ste vi in vaš otrok/prijatelj to delajo skupaj, lahko tudi bolje okrepiti svoje odnose in razvoj vašega otroka hands-on spretnosti. (nad 12 let)

[Lepa darila] kvačkanje kompleti vsebujejo različne srčkan živali nastopov, so lepa darila za babica, mati, žena, hči...itd, ki ljubezensko življenje je zelo veliko.

[Nasveti] Zaradi kvačkanje moč, ne bo razlike v velikosti, ki je končal živalskih delo.

Opomba:dejanski predmet je material paket, in končni izdelek je upodabljanje.

Barva:Kot Prikazano

Material:Akril

Vsebina Paketa:

1 nastavite * volnene preje

1 * polnjenje pack

1 nastavite * orodje kompleti (pribor, so naključne barve in ne more biti navedena, ki ne vpliva na uporabo)

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo