Na voljo: Na zalogi

18Pcs Diamantno Žago Ostra - Titanom Prevlečeni Burr Kamen Datoteke,Diamond Brušenje Kolesa motorne žage Datoteke Slive 3Size

(0 Mnenja Strank)

€7.27

Sku: d156643

Kategorija: Ekipni Športi

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

18Pcs Diamantno Žago Ostra - Titanom Prevlečeni Burr Kamen Datoteke,Diamond Brušenje Kolesa motorne žage Datoteke Slive 3Size Trajne Uporabe: Naše diamond kolesa so s titanom prevlečeni, kar pomeni, da se življenjska doba teh vaj je veliko več kot, da drugih kolesa brez titana plating.Poleg tega, diamantni delci na drill bit so polirani fino in enakomerno, trda in ni enostavno nositi

Hitro Rezultat: To je močan ostrenje orodje, ki z visoko trdoto diamantno žago, tako da lahko konča brušenje stvari tako hitro, kot si lahko.In se znebite problematično strani mlin.

Široka Uporaba: na voljo so tri velikosti v našem set, ki so primerni za različne velikosti.Uporabite ga lahko v kovinski poliranje, motornih žag, lesa in tako naprej.

Enostaven za Namestitev: motorna žaga ostra je enostaven za namestitev, Ga lahko spremenite v samo dveh korakih.Poleg tega, to titan-prevlečeni datoteko je težje in bolj odporne na obrabo, tako da vam ni treba spremeniti, da se je pogosto.

Primeren Tip: 5/32inch kolesa za Električne verižne žage in druge mala rezilo, 3/16inch kolesa za majhno olja, motorna žaga, 7/32inch kolesa za velike olja motorna žaga.

Barva:srebrna

Material:Emery

Vsebina Paketa:

18 x Sander(4 mm 4.8 mm 5,5 mm, 6 kosov vsake velikosti)

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo