Na voljo: Na zalogi

600 Kos Papirja Zapestnice Za Prireditve,Nepremočljiva Neon Barve Zapestje Pasovih Za Koncert,Zabaviščni Parki,Lepilo Roko Trakovi

(0 Mnenja Strank)

€15.41 - €19.27

Sku: d157323

Kategorija: Ekipni Športi

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Vsak zapestnice uporabite nepremočljiva, prirejanjem-odporne die-cut lepilo zaprtje.Če je eden poskuša prenos zapestni trakovi, lepilni bo solza na način, ki preprečuje ponovno uporabo.Vsak po meri manšeta lahko oštevilčen ali drugo besedilo, za lažje prepoznavanje.

Obstajajo 600 kosov roko pasovih zapestnice v različnih barvah, 100 kosov vsake barve, in obilno količino in različnih barv, lahko izpolni svoje vsakodnevno uporabo in zamenjavo zahteva.Uporabljajo se lahko za koncerte, zabave, zabaviščni parki, klubi, dogodkih, hotelih, festivali, in številnih drugih priložnostih, ki jih za identifikacijo stranke ali goste, zaradi česar boste z lepo uporabniško izkušnjo.

Tam je lepilni trak, na enem koncu vsakega nepremočljiva dogodek zapestnice, in moraš samo dal trak na zapestju in nastavite v pravilen položaj.Po tem, peel off varstvo papirja na trak in jo pritrdite na drugi konec, nato pa boste dobili stabilno zapestnice zapestnice.

Ti papirja zapestnice, zapestnice so o 9.84 cm dolge in 1.2 cm, primerna tako za moške in ženske.Si lahko enostavno prilagodite velikost najti pravo primerna za vaše zapestje.

Sprejetje kakovost papirja materiala, papirja, zapestniki za dogodke, ki so barvite, stabilen in zanesljiv, ni lahko strga ali poškoduje, ko nosiš.Uporabljamo posebej oblikovana barve, ki trajajo dalj časa in ne zbledi, tudi če se uporabljajo v vodi.Prav tako imajo gladko površino, ni treba skrbeti za praske na rokah ali kožo.

Barva:A: Zelena, modra, rdeča, oranžna, vijolična, rumena/B:Zelena, Modra, Oranžna, Rumena, Zlata, Rdeča

Material:Papir

Vsebina Paketa:

600 x zapestnice za prireditve

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo