Na voljo: Na zalogi

Otroci Košarkarski Obroč In Stojalo Nastavljiv Košarkarske Igre Z Košarko In Črpalke Nastavljiva Višina 19.542.9 Centimetrov, Igre Z Žogo

(0 Mnenja Strank)

€4.11

Sku: d212827

Kategorija: Ekipni Športi

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: STOJALO
  • Številka Modela: Otroci Košarkarski Obroč In Stand Prenosni Košarka Usposabljanje Obroč Komplet

Spodbujanje vašega otroka strast za šport z našo nastavljiva višina otroci prenosni košarkarski obroč.Trajna in stabilna oblika zagotavlja dolgoročno uporabo, medtem ko enostavno montažo pušča več časa za zabavo.Izboljšanje vizualnega in slušnega čute, ta obroč je kot nalašč za navdih zdrav, aktiven življenjski slog.

Specifikacije:

Ime: otroci košarkarski obroč in stojalo

Izdelek material: ABS

Bruto teža: približno 600 g

Velikost Izdelka:

Nastavljiva velikost, višina 49.5 CM-109CM/19.5 - na 42,9 cm

Seznam Vsebine:

1pc o košarkarski obroč

1pc o napihljivi košarka

1pc črpalke

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Nastavljiva Višina Design: Z nastavljivo višino 49.5 cm do 109cm, to otroci košarkarski obroč in stojalo, ki je kot nalašč za otroke vseh starosti.Spodbujanje aktivnega igranja za spodbujanje zdravega razvoja in ustvari nepozabno otroštvo.

2.Atletska Navdih: Dati otroku darilo za šport s tem otroci košarkarski obroč in stojalo.To je popoln način, da se izboljša njihovo telesno pripravljenost in samozavesti, medtem ko navdihujoče svojo ljubezen do košarke.Pazi, kot jih gojiti svoj interes v športu in razvijajo svoje motorične sposobnosti, usklajevanje in športni duh.

3.Zagotoviti Trajnost: Prišel s trajno in varno materiala, to otroci košarkarski obroč je mogel prenašati dolgotrajno uporabo.S svoje trajne materiala, vaši otroci lahko zabavali dolgo časa.

4.Priročen Set-Up: Izkušnje enostavna montaža in večjo stabilnost z našimi otroci košarkarski obroč in stojalo, izdelana iz jeklene strukture stolpcu.Krožno osnovo dizajn zagotavlja enostavno mobilnost in jedrnata navodila za namestitev, da nastavite vetrič.Uživajte v zanesljivi stabilnost med intenzivno igre in prakse izobraževanja.

5.Uporabno Darilo: Dati otroku dar senzorično odziv in motornih obresti s to košarkarski obroč.To lahko izboljšajo svoje vizualni in slušni občutljivost, vaje, njihovo usklajevanje in prožnost, medtem ko zagotavlja več zabave.To je kot nalašč za rojstni dan, Božič, in drugih priložnostih.Plus, da prihaja z bonus napihljivi košarka in črpalko.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo