Na voljo: Na zalogi

Strašno Duha Digitalno Slikarstvo Zložljiv Dežnik Avtomatski Open & Zapri Potovanja Dežnik Kompakten, Lahek, Odporen Na Veter. Dežniki

(0 Mnenja Strank)

€14.89 - €24.82

Sku: d10052

Kategorija: Gospodinjski Merchandises

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Starostna Skupina: Odrasli
  • Material: Poliester
  • Izdelek: dežnik
  • Funkcija: Vse v 1
  • Vrsta: Dežniki
  • nadzor: Popolnoma avtomatski
  • Vzorec: Tri-zložljiv Dežnik

【 Materiala Description 】

črni trak

【 Opremo struktura 】

ZYS03-8K avtomatski dežnik (notranji vinyl/zunanji tiskanje) + dežnik pokrov

【 Zmogljivosti izdelka 】

Stabilnost: krovni okvir uporablja strukturno mehaniko, in krovni okvir, sestavljen iz 8 konstrukcijsko jeklo in ogljikovih vlaken in kompozitnih konstrukcij se uporablja za stabilizacijo slike.Je prilagodljiv in močan, stabilen in veter odporne.Popolnoma avtomatski dežnik lahko učinkovito izboljšanje odpiranje in zapiranje učinkovitosti krovno površino.

Nepremočljiva: notranjost dežnik je vinil, in zunaj je natisnjena z izključno vzorci, ki lahko učinkovito blok ultravijolični žarki in preprečujejo porjavitev.Ko dežnik se odpre in uporablja, deževnice, bo seveda potisnite navzdol.Po uporabi vodnih kapljic, ki bodo zapustili krovno površino takoj.To je močan v vodo odpornost, in sušilni učinek je očitno, podaljšuje življenjsko dobo dežnik.Redna dežnik površina je obdelana z nanotehnologijo, in lotus listov Vodo-odpornih učinek, ki tvorijo anti-voda tkanine, učinkovito blokira vdor deževnice.

IDEALNO DARILO: Eleganten videz z različnimi svetlimi barvami za svojo izbiro, ta dežnik je idealno darilo za vašo družino, prijatelji in kolegi!

【 Uporablja scenarije 】

Lahko dajo v kovčku, nahrbtnik, prtljage, itd., krovna primerna za dejavnosti na prostem, kot so potovanja, nakupovanje, itd.

【 Navodila za pranje 】

Redno čiščenje in čiščenje priporočamo.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo