Na voljo: Na zalogi

Kuhinja Smeti Vrečke 100 Count Veliko Smeti Vrečko Stretchy Smeti Vrečko Večnamenski Kuhinjski Smeti Vrečke Z Vrvico Ročaji

(0 Mnenja Strank)

€8.30 - €11.86

Sku: d337486

Kategorija: Gospodinjski Merchandises

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Smeti Vrečko Tip: Zavezovanja Tip

Ta vzdržljiv smeti vrečko vrečka je priročen dodatek za vsako gospodinjstvo ravnanja z odpadki.Ni enostavno, da se držijo, se prilagaja različnih vrst košar, izdelava voljo vetrič.

Specifikacija:

Ime: Vrvico Smeti Vrečko(100 Count)

Material: PE

Teža izdelka: o 480g

Seznam Vsebine:

1* Vrvico Smeti Vrečko (100 Count)

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Okolju Prijazna Izbira: Naše vrvico smeti vrečko, ki je narejena iz debel in trmast PE materiala z odlično izdelave.To je brez škodljivih snovi in zgrajena do zadnjega, zaradi česar je zemlja prijazna izbira za odstranjevanje koli vrsta odpadkov.

2.Priročno Zaprtje: Naše smeti vrečke' vrvico zapiralo omogoča enostavno, hitro zapiranje brez vezanje vozlov.S to preprosto rešitev, ki se zapre z enim potegom, lahko prihranite čas in prostor..

3.Odlična Kvaliteta: Z gladke površine dosežejo s pomočjo posebnega postopka, ti vrvico smeti vrečke jamstvo za čistočo in higieno v vašem domu.Puščanje in prelom dokaz, da se prepreči kakršno koli grdo poškodbe ali puščanje za higiensko odstranjevanje odpadkov.

4.Trojna Moč: Ti vrvico smeti vrečke so narejene iz trpežnega materiala, ki se lahko nosi teže do 5 kg, tako da lahko razpolaga vaš kuhinjski odpadki, brez skrbi, solzenje ali pušča.Ti so tudi enostaven za shranjevanje in zavzamejo manj prostora kot druge smeti vrečke.

5.Učinkovito Fit: Naše smeti vrečko lahko fit različnih oblik koši za smeti, kot so okrogle, kvadratne in pravokotne oblike, s svojo 50 * 45 cm velikosti.Ali imate krožne ali pravokotne bin, naše vrečko, ki bo ustrezala to popolnoma brez odpadkov.Na ta način lahko shranite stroški in prostor z 1 vrečko za različne vrste košar.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo