Na voljo: Na zalogi

Gladko Odstranjevalec Za Oblačila Prenosni Puh Odstranjevalec Električni Puh Odstranjevalec LED Zaslon za ponovno Polnjenje Za Obleko Tkanine Brivnik

(0 Mnenja Strank)

€9.41 - €14.70

Sku: d32160

Kategorija: Gospodinjski Merchandises

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Hitro In Učinkovito Tkanine Brivnik: V ročni tkanine brivnik uporablja veliko-velikost 6-listi za žage, Vgrajen sesalni sistem in močan motor, Učinkovitost pa se poveča za 100%, prihranek 50% časa.To vam lahko pomaga, da se znebite vsak bit krzno in daje pilled, fuzzy oblačila svež videz v samo nekaj minutah.

LED Digitalni Zaslon & Velika Zmogljivost Akumulatorske Baterije: high-definition zaslon gladko odstranjevalec bo prikaz preostale moči, hitrosti ravni in stanje polnjenja.Baterijo za ponovno polnjenje in prihranite denar na baterije nakupi in odpravi potrebo po pogoste zamenjave baterije.Podpora več polnjenje metode.

3 načini za različne tkanine: Tri različne velikosti, odstranljive očesa preprosto zajemanje vseh velikosti in gladko.Primerna za zimski plašči, puloverji, šali, rokavice, plišastih igrač, avto blazine, zofe, dna, posteljnina, zavese, rjuhe in drugih oblačil in tkanin, ki jih je treba de-linted.

Dvojna Zaščita: 1.Zaščitna Tkanina: Zgosti satja zaščitna neto kritje, trdota povečala za 300%, Ščiti tkanine iz praskanje in česar ni nobenega sledu. 2.Varnost: pulover brivnik se samodejno ustavi, ko je pokrovček sprosti ali odstraniti, če želite preprečiti nevarnost ali poškodbe materiala.

Material: plastika

barva: Bela

Vsebina Paketa:

1 x Gostiteljske

1 x USB podatkovni kabel

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo