Na voljo: Na zalogi

XMAX 300 Opremo motorno kolo Rezervoar za Gorivo Varstvo Sticke Za YAMAHA X MAX 300 Xmax 300 2023 Anti Scratch Nalepka

(0 Mnenja Strank)

€38.70 - €48.38

Sku: d89521

Specifikacije

  • Element Širina: 1inch
  • Vrsta Materiala: motnega
  • Element Teža: 0.2kg
  • Postavka Dolžina: 1inch
  • Postavka Višina: 1inch
  • Postavka Vrsta: Nalepke & Nalepke
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Posebne Funkcije: Anti-Scratch

Izdelka:

Estetsko Opremo: Dvigniti vizualne pritožbe vaše Yamaha XMAX300 z našimi do potankosti izdelane posode za Gorivo Pad.Mlečno non-slip nalepke ne le povečala splošni videz, ampak tudi dodajte pridih prefinjenosti za vašo vožnjo.

Barve Zaščite: Naše nalepke so ne gre le za stil; prav tako služijo kot zaščitna pregrada manjše odrgnine, praske, in druge morebitne škode, ki zagotavlja vaš XMAX 300 ohranja svojo izvirno podobo.

Natančno Prilegajo: Inženirstva, da se popolnoma ujemajo z obrisi in oblikovanje XMAX 300, naše Rezervoar za Gorivo Pad neopazno integrira z vašega motocikla je originalno estetike.

Ključne Prodajne Točke:

Mehek Styling: Povzdignil videz vaše Yamaha XMAX300 z našo Motnega Non-Slip Nalepke, njegovo preoblikovanje v stilsko in pozornost vzbujajoči vožnjo.

Funkcionalna Zaščita: Zaščitni vaš motocikel je rezervoarja za gorivo iz vsakdanje obrabe, njegovo sijajno površino, ostane nedotaknjena za prihodnja leta.

Uporabniku Prijazen Program: Naš Rezervoar za Gorivo Pad je namenjen za enostavno montažo, ki je primerna za kolesarji vseh nivojev.Dosegli strokovno-videti rezultate z minimalnim naporom.

Trajnost v Oblikovanje: Izdelane iz visoko kakovostnih materialov, naše nalepke so zidava v upreti se zunanji elementi in zbledijo, ohranjanju njihove živahen videz skozi čas.

Osebni Izraz: Dodate osebno noto vašega XMAX 300 z naše stilsko Rezervoar za Gorivo Pad, ki vam omogoča, da predstavite svojo individualnost na cesti

Opomba:

Ustrezno pripravo tank površino in previdni uporabi, so bistvenega pomena za optimalen oprijem in dolgo življenjsko dobo.

Izboljšanje estetike in zaščito vašega Yamaha XMAX300 z naše Rezervoar za Gorivo Pad.Povzdignil jahanje izkušnje in zagotovi vašo XMAX 300 izstopa, kamorkoli greste.Da bi zdaj, da uživajo odlična mešanica slog in funkcionalnost za vaš X-MAX300.

Vgradnjo:

za Yamaha XMAX 300 2023

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo