Na voljo: Na zalogi

HAHAHA Čelada Nalepke Smešno Joker Hahaha Decals Smešno Čelada Nalepko Nepremočljiva Nalepke Za Najstnike In Steklenica za Vodo Otroci Nalepke

(0 Mnenja Strank)

€2.17 - €4.35

Sku: d92600

Specifikacije

  • Postavka Vrsta: Nalepke & Nalepke
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Okrasite vaš avto s temi kul grafiti nalepke!Rip off nalepke kadarkoli želite, ne pušča levo.Odlično novoletno darilo za vsakogar, ki ljubi ulične umetnosti.Te samolepilne nalepke se lahko uporablja tudi na vaši zmrzovalna skrinja ali vse gladke površine.

Specifikacija:

Material: PVC materiala

Barva: črna, bela, rdeča

Velikost izdelka: (pribl.)6 palcev/15.24 cm

Teža: (pribl.)2g

Uporablja lokacije: Vse gladke površine, kot so zidovi, vrata, spalnica, itd.

Deluje na vse trdo in gladko površino, vključno papir, steklo, les, kovine,

Seznam Vsebine:

1pc * Besedilo Nalepke za Avto

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Uporabniku Prijazna Zasnova: Končni pritisnite odstrani levo; nalepke je enostaven za rip off in prilepi.Daj vašega avtomobila edinstveno dotik s temi vsestranski besedilo nalepke.Očistite svoj avto brez poškodb.

2.Brez težav Odstranitev: Naš avto besedilo nalepke so skrbno oblikovana z odstranitvijo formula, ki ne pusti levo, madeže ali škodo na vaš avto.Preprosto strganje rob gladko in peel off truda.

3.Čudovito Darilo: Dodate osebno noto vsako vozilo s temi besedilo nalepke.Super, kot je Božič, Dan Otrok, noč Čarovnic, rojstni dan, ali pa Leto predstavlja, nastavitev vašega avtomobila od ostalih.Odlično darilo za tiste, ki radi prilagajanje.

4.Vzdržljiv Avto Okraskov: To besedilo nalepke za avto so iz visoko kakovostnega PVC materiala, ki je vodoodporen in ne enostavno zbledi.So samolepilne in enostaven za uporabo na vse gladke površine.Lahko jih uporabite za dekoriranje vašega avtomobila za dolgo časa in izrazite svojo osebnost.

5.Široka Uporaba: Ti besedilo nalepke lahko uporablja na različnih površinah, kot so avto okno, prenosni računalniki, kolesa, vrata, pohištvo, stene, hladilniki, odbijači, žarometi, in iceboxes.So enostavno lupino in palico, in so nepremočljiva in trajne.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo