Na voljo: Na zalogi

Avto Pnevmatike Orodja Za Popravilo Težka Brušenje Datoteke Rasp Večnamenska Prenosna Ročna Orodja, Lesene Poliranje Pribor Za Popravilo

(0 Mnenja Strank)

€3.12 - €6.23

Sku: d7759

Kategorija: Avto Orodje Za Popravilo

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ta datoteka orodje lesa je treba imeti za kolo ljubitelje, ki želijo, da se hitro izboljša brusilni učinkovitost svoje verige in .To je izdelana iz kakovostnega lesa, ki je trajno in erozije,-odporna.Uporablja se lahko na različnih vrstah kolesa in ima široko sprejetje kolesarjev.To je tudi enostaven za uporabo in shranjevanje.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Brušenje Orodja

Izdelek material: les, spredaj jekla žagasto

Teža izdelka: 45 g

Pakiranje velikost: 20*15*2 CM (7.87*5.90*0.78 palčni)

Opomba: velikost Izdelka/slik, ki so ročno izmerjene in jih, prosim, odpusti mi za malo odstopanja

Seznam Vsebine:

1*Brušenje Orodja

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Odlično Gradiva: avto pnevmatike orodje za popravilo je narejen in trpežnih materialov, ki se lahko upre vse punkcijo ali škodo.Ima masivnega lesa ročaj, ki je udobno in odporne na obrabo in non-slip design, ki zagotavlja varnost in enostavnost uporabe.

2.Oblikovanje Enotnega: Ta avto pnevmatike orodje za popravilo je eno samo zrno tesno navijanje design in značilnosti jasno žagasto vzorec.Prav tako ima oster jekla serrations, da opustoši gume gladko.Ta kreativna zasnova vam pomaga, da se hitro izboljša brusilni učinkovitost in prihranek časa.

3.Široka Uporaba: Ali boste morali popraviti punkcija ali očistiti prah in umazanijo iz vaš avto pnevmatiko, ta pnevmatike popravilo orodje, ki vam lahko pomagajo.To je večnamenski datoteke, ki se lahko ukvarjate z različnimi brušenje operacije in edini gume, popravilo.Ta pnevmatika je orodje za popravilo je treba imeti za vsak avto lastnik.

4.Dobro narejeni Izdelki: materiali, ki Se uporabljajo za ustvarjanje te vozila, pnevmatike za popravilo orodja, ki so visoko kalibra in niso enostavno pokvarjen ali deformirana.Da se zagotovi dolgotrajno delovanje, so tudi rje dokaz in erozije mraz.Zdi se, elegantno in enostavno, da imajo zaradi svoje okrogle robove, gladko ročaji, in pomanjkanje burrs.

5.Zlahka Nosite: Ta priročnik DIY brušenje orodje vam omogoča popravilo vašega avtomobila pnevmatike z lahkoto.To je kompakten in lahek, zato ga lahko nosite in shranjujete to brez težav.To je tudi idealen za kolo ljubitelje, ki želijo, da se določi svoje kolo na cesti.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo