Na voljo: Na zalogi

Avto Dent Popravila Odstranjevalec Močan in pit popravila expander ločilo zunanji orodje za podporo Prenosni Dent Popravilo Kit, za Vozila,

(0 Mnenja Strank)

€78.22 - €156.45

Sku: d13330

Kategorija: Avto Orodje Za Popravilo

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Teža: 1.27kg
  • Primerna: za avto dent, Motorno kolo, Avtomobil Telo Udrtine
  • Podpora: Dropshipping in trgovini na debelo
  • Ime Izdelka: Dent Odstranitev Orodje
  • Številka Modela: Avto dent orodje za popravilo

Bullet Točk:

1.Zanesljiv Material: S svojo lahka teža samo 1.27 kg, to dent odstranjevalec orodje za avto je enostaven za prevoz in uporabo.Njegova trajnost je zagotovljena z visoko-kakovostnimi materiali, zaradi česar je odporen na poškodbe in zagotavlja dolgotrajno učinkovitost.Svoje prenosljivosti omogoča zanesljivo orodje za dent popravila na prostem.

2.Priročna Uporaba: S tem orodjem lahko enostavno popravilo vašega avtomobila udrtine in jame z naslednjim preprostim navodilom.Ni potrebe za strokovne storitve ali dragih orodij.Velja samo, pull, in uživajte v gladkih avto površin.

3.Revolucionarna Dent Rešitev: S tem orodjem lahko enostavno obnoviti sijaj in obliko avtomobila za raztezanje in sploščitev zareze pločevine.Ni potrebe, da bi porabili denar za strokovne popravila ali kompromis, na avtu je videz.

4.Multi Scene: Pločevine škodo na vsakem tipu vozila se lahko enostavno določi z ta vsestranski dent orodje za odstranjevanje barve; kot nalašč za domače mojstre in strokovnjakov o vozil, Suv, tovornjakov in motornih koles.Področje uporabe.

5.Različne Funkcije: Primerna za popravilo udrtine različnih oblik in velikosti.V dent orodje za odstranjevanje bi bilo enostavno, da se določi udrtine, ne da bi poškodovali vaš avto je original barve, prihranite od draga popravila in vzdrževanje svojih popoln zaključek.

Opis:

Z preprost za uporabo modela in izjemne rezultate, to orodje je kot nalašč za vse vaše osebne popravila.Ali imate manjše dings ali večje škode, ta avto dent odstranjevalec lahko odpraviti vse.

Specifikacije:

Ime Izdelka: Dent Odstranitev Orodje

Teža: 1.27 kg

Vrste nasvetov:

1. Zaradi razlogov, kot so monitor, barvna temperatura, kamere, svetloba okolice, in fotografske veščine, je lahko rahlo barvno razlike v slikah nekaterih proizvodov.Barva je odvisna dejanskega izdelka!

2. Prosimo, dovolite rahlo velikost razlik, ki so posledica različne ročne meritve.

Paket seznam:

Dent Orodje Za Odstranjevanje*1

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo