Na voljo: Na zalogi

Vodne Pipe Kabel, Torbica za Shranjevanje Odlična Trajno z Ročajem RV Bistvene Vodne Pipe Skladiščenje Vrečka za Kampiranje

(0 Mnenja Strank)

€10.41 - €20.83

Sku: d73750

Kategorija: Druga Vozila, Deli In Pribor

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Postavka Dolžina: 20cm
  • Ime Modela: Vrečko za shranjevanje
  • Postavka Višina: 5cm
  • Vrsta Materiala: 600 D Oxford krpo
  • Element Teža: 850g
  • Element Širina: 10cm

Vodne Pipe Kabel, Torbica za Shranjevanje Odlična Trajno z Ročajem RV Bistvene Vodne Pipe Vrečko za Shranjevanje Kampiranje

Opis:

Specifikacija:

Material: 600 D Oxford krpo

Barva: rumena, črna, modra, multicolor

Velikost izdelka: o 45.7*25,4 cm

Teža: 850g

Specifikacije:

Značilnosti:

1. VAŠ RV POTOVANJE PRIJETNO: si bil zaljubljen s pakiranje RV oprema in pribor na izlet?Naše visoke kakovosti RV cevi, vrečke popolnoma odpravili skrbi, ki vam pomaga hitro pack kable in cevi, bo vaše shranjevanje organizacije bolj učinkovite, in vam ni treba, da si za pribor v grdo RV skladiščni prostor.

2. SHRANJEVANJE UPORABLJA: Naše RV cev za shranjevanje torba ima 3 barve po izbiri.Različne barve RV cevi, vrečke in gume oznake vam omogočajo, da enostavno razlikovati različne RV dodatki v vrečko.To je še posebej uporabno, ko želite, da potrdite, kaj ste pakirani pred odhodom na potovanje, oziroma ko je treba najti opreme med potovanjem.

3. VEČ PROSTORA za SHRANJEVANJE: To vam lahko z dodatnim prostorom za shranjevanje električni kabel kartice, prenapetostna zaščita, in še več.Še posebej v zimskem času, cev izpostavlja na hladno vreme, postane toga, in ni enostavno tuljavo, morate potrebovali večjo širino skladiščenje vrečka za shranjevanje cev za vodo.

4. NEPREMOČLJIVA LINIJSKIH severne DIHANJE mrežnega OČESA: naše vrečke je vodotesno, narejena iz 600D oxford krpo, trganje odpornost.Zgornji del torba je izdelana iz močnega dihanje neto, ki se lahko hitro izhlapi odvečna voda ali tekočine, poskrbite, da bo vaš cev je v sterilnem okolju.

Paket Je Vključeno:

1*vrečko za Shranjevanje

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo