Na voljo: Na zalogi

Nastavljiv Booster Tuš Glavo S Filter RV Avtodom Tuš Glavo Cev 3 Spray Načini Priročen Nosilec Avtodom Dodatki

(0 Mnenja Strank)

€13.21 - €24.01

Sku: d99771

Kategorija: Druga Vozila, Deli In Pribor

Oznake:

Specifikacije

  • Ime Modela: Booster tuš glavo s filter
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Posebne Funkcije: Stensko montažo
  • Vrsta Materiala: ABS

Podrobnosti:

【3 Spray Načini & ON/OFF Stikalo】 To rv tuš glavo s cevjo ponuja tri spray nastavitve: masaža, visokotlaăne, in padavin, ki skrbi za različne preference.To tudi zunanja oblika je stikalo ZA vklop/IZKLOP posebej zasnovan tako, da varčujejo z vodo.S to priročno stikalo je še posebej koristno za posameznike, kot so otroci, odrasli, invalidne osebe, toddlers, in domače živali.

【Power Jet Način】Preprosto vzemite off rv tuš glavo in ga lahko uporabite power jet pranje, čiščenje kadi, ploščice ali hišne ljubljenčke.V ročni tuš glavo in gibljive cevi zagotavljajo enostavno in neomejeno kopanje ali čiščenje izkušnje.

【Visokim Tlakom Design】Zasnovan posebej za nizek vodni tlak in omejeno vode področjih, kot so na prostem, avtodomi, potovalne prikolice in avtodome, to visokim pritiskom, RV tuš glavo zagotavlja osvežujoč tuš, kamorkoli greste.

【Zanesljivo Delovanje, Lahko Zaupate】Izdelane iz kakovostne ABS plastike, ta avtodom tuš glavo ponuja trajnost in rje brez izkušenj.Chrome konča dodaja, da svoje estetike, medtem ko zagotavlja tlak povečanje zmogljivosti.Priloženi 60 cm, iz nerjavečega jekla, cev je trajen in odporen na pokanja, ki zagotavljajo zanesljivo delovanje.

【Enostavno Namestitev】Namestitev ročni rv zunanji tuš glavo s cevjo in shut-off je vetrič in je lahko končano v nekaj minutah, brez potrebe za kleparja.Preprosto peel off hrbtna PE folija tuš glavo nosilec in trdno pritisnite na gladke, suhe površine na želeno mesto.

Specifikacija:

Cev dolžina: 60 cm (1,5 m)

Namestitev tip: stenska svetilka

Barva: silver plated

Material: ABS

Vrsto namestitve: niten

Delovna temperatura: 0-75

Značilnosti:Enostavna Namestitev

Univerzalno Vgradnjo = YES

Vsebina paketa:

1*Booster tuš glavo s filter +

1*1,5 m šifrirana cevi

1*nosilec

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo