Na voljo: Na zalogi

2024 Ustvarjalne Minimalističen Koledar Ameriški Stil Letnik Koledar Izletov Simpatični Namizni Okras Snemanje Agende Mizi Koledar

(0 Mnenja Strank)

€1.51 - €2.16

Sku: d126925

Kategorija: Izdelkov Za Tiskanje

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Nova in visoke kakovosti!

Opis:

1. Inovativna oblika: kreativne in preproste Ameriški retro koledar izletov v 2024 sprejme edinstvena inovativna oblika, ki je spretno združuje Ameriški retro slogu in preprost stil, zaradi česar ljudje, kot je na prvi pogled.

2. Praktično funkcijo: Ta koledar izletov ne samo, da je standard datum zaslon, vsebuje pa tudi nasvete, kot so praznikov in posebnih dni, ki je primerna za vas, da načrt svoje zadeve vnaprej.

3. Visoko kakovostni materiali: naši mizi koledar uporablja visoke kakovosti papirja in črnila, da se zagotovi, svetle barve in jasnost, in hkrati, ima dobro odpornost proti obrabi in trajnost.

4. Premišljene podrobnosti: vsak mesec je načrtovanje, ima svoje značilnosti, ki se lahko uporablja kot okras in opomnik, da bo vaše življenje polno zabave.

5. Lepo darilo: ali je za sorodnike in prijatelje, ali kot podjetje darilo, 2024 ustvarjalne preprost Ameriški retro pult koledar je zelo premišljen darilo.

Material: Papir

Barva: Kot prikazano

Velikost: 16.5*8*20.5 cm

Paket vključuje: 1PC

Opomba:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite o napaki, 1-3 mm.

2. Kot različnih računalnikih prikaz različnih barv, hvala za razumevanje dejanske barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike.

3. Vsaka stran ima svoje mesec znamke.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo