Na voljo: Na zalogi

Stopnja Jasno Izvlecite Organizator Z 3Pcs Skladiščne Regale, Večnamenski Slide-Out za Shranjevanje Posode, Kopalnico, Kuhinjo, Enostaven Za Uporabo

(0 Mnenja Strank)

€35.80 - €45.90

Sku: d5443

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Uporaba: Manjše izdelke

Stopnja Jasno Izvlecite Organizator Z 3Pcs Skladiščne Regale, Večnamenski Slide-Out za Shranjevanje Posode, Kopalnico, Kuhinjo, Enostaven Za Uporabo Nadgrajene 3 Stopnje Pull-Out Jasno Skladiščenje: Multi-Purpose Organizator Shranjevanje so narejene iz visoko kvalitetnih materialov, ki so odporna, rje dokaz, in so BPA free. 11.4 palčni L x 7.9 palčni W x 16 palčna H. Akril,Plastika,

Visoko kakovostni Materiali: jasna pod umivalnikom organizatorji so narejeni iz visoko kakovostne ABS plastike in dokumentov iz nerjavečega jekla, v obliki trajne in stabilne strukture, BPA in Klora pretresel mraz, vodoneprepustnost, rje dokaz.

3 Stopnje & 3pcs Shranjevanje Košar: 3 plasti nečimrnosti, kopalnica organizator s 3 izmenljivi predalov, košar se lahko uporabljajo posamično ali v kombinaciji, 3 plasti se lahko uporablja tudi kot dvoslojno shranjevanje organizator in eno nečimrnosti pladenj.širitev skladiščnega prostora in izdelavo elementov mesto v vrstnem redu.

Apartma Essentials Organizator: poleg jasno, kopalnica shranjevanje kozmetični pripomočki, to slide-out organizator lahko uporablja tudi kot jasno korito shranjevanje v kuhinji shranjevanje, hladilnik za shranjevanje, namizni shranjevanje ali tiskovine shranjevanje zdravila omara za shranjevanje.Akril Predal organizator je nepogrešljiv osnovne možnost shranjevanja za nov dom/apartma, in odlična ideja za naselje darilo.Simple design ujema s koli dekor in ohranja stvari, ki na prvi pogled tako da jih lahko hitro najdete.

Enostaven za Montažo: Ta enota je lahko preprosto sestavljivi in razstavljivi brez orodja.Ni vrtanje zahteva, nikoli ne poškodujejo stene.Lahko postavite kjerkoli v vašem domu.Razširiti in urediti svoj kabinet, prostor, ustrezno organizirano prostorov naj bi bilo lažje, da stvari urejene.

Material: PET plastike

barva: prozoren

Vsebina Paketa:

1 x stojalo za Shranjevanje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo