Na voljo: Na zalogi

Black Košarico S 4 Oddelkov, Očesa Srebrni Nosilec Organizator Kot Nalašč Za Dom, Kuhinjo, Stranka, Kampiranje

(0 Mnenja Strank)

€15.09 - €28.47

Sku: d92214

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

A Obilo ppace: Zasnovan s 3 mala in 1 velika oddelkov, to utensil caddy lahko vam pomagajo organizirati in vrste srebrni jedilni pribor dobro in da je veliko lažje, da poberem in izberite vaše tiskovine.

Priročen ročaj srebrni caddy: Lahek in prenosen, velikost s priročen ročaj za enostavno mobilnosti.Ta jedilni pribor caddy lahko brez truda prevoz posoda in jedilni pribor iz omare na kuhinjski pult, pribor, zunanji žar ali uporabo, medtem ko zavetrja zunaj Avtodom/RV.Tako večnamenski caddies je odličen dodatek za vaš dom.

Večnamensko uporabo utensil caddy: To očesa utensil držalo za pult se lahko uporablja v vaši kuhinji, kopalnica, dnevna soba, spalnica, obrti sobe, garaže, itd..Ni potrebe, da bi dobili v težave, o čiščenje in tiding svojo hišo, vse več, ta prenosni kuhinjski srebrni jedilni pribor caddy je mogoče organizirati vse, kar je v vaši hiši.

Študija in trajne jedilni pribor nosilec: Zgrajena z visoko-kakovostne Kovine, ki je rje-dokaz.Na jedilni pribor organizator je tako močna, da lahko imajo veliko stvar, ki se z leti uporabe.Bolj elegantna črna barva, ki se dobro mešanje z vašo hišo pohištvo.

Barva:črna

Material:Kovina

Velikost:s 25,4 x 17.5 x 12 cm

Vsebina Paketa:

1 x košarico

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo