Na voljo: Na zalogi

Vrtljiv 360 Anti Drsna Kuhinja Začimba Vrtljiv Shranjevanje Predalni Namizni Predalnik Krog Multi Funkcionalne Shranjevanje Rack

(0 Mnenja Strank)

€4.33 - €6.38

Sku: d4813

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Plastični

Vrtljiv 360 Anti Drsna Kuhinja Začimba Vrtljiv Shranjevanje Predalni Namizni Predalnik Krog Multi Funkcionalne Shranjevanje Rack 1. 360° sprednji in nazaj, vrtenje gladko, in globoko začimbe steklenice lahko obrnil na sprednji strani v drugo.Majhno telo ima velike zmogljivosti, ki prihrani prostor do določene mere zmanjšuje nepotrebne trčenja, in ohranja kuhinja urejeno in čisto.

2. Vzemite ga v roke, dajo začimbe ploščo na točilne, in boste lahko dobili začimbe brez gibljejo.Površina in dno so non-slip strukturo, in rob, ki zagotavlja predmete, ki ne pade ali zdrsne.

3. Izdelek je na voljo v eno plast in dvoslojno, enostaven za montažo, lahko sestavljene ali nesestavljene, single layer in dvojno plast se lahko uporabijo, enostaven za čiščenje in vzdrževanje.

4. Shranjevanje rack je primerna za številne priložnosti, se lahko obrne za hitro in trdno, in se lahko uporablja tudi kot kozmetični pripomočki, spice rack organizator, kopalnica organizator.

5. Na gramofon shranjevanje organizator lahko pomaga organizirati vaše kuhinjsko mizo, shramba, police, hladilnik, pulti, omare in pod umivalnikom, se lahko uporablja v kopalnica, pisarna, kabinet ali salon, dnevna soba, obrti ali hobi prostor, umivalnici, pralnica hišo.

Material: polietilen, silikon

Velikost: dvoslojni: 25.5*25.5*15.2 cm/10.04*10.04*5.98 palčni, single layer velika velikost: 30.5*2,5 cm/12*0.98 palčni, single layer majhna velikost: 25.5*2,5 cm/10.04*0.98 palčni

Seznam vsebine: 1*polica

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo