Na voljo: Na zalogi

Izpušni Pomlad Orodje T Oblikovan Ročaj Motornega Kolesa, Izpušni Pomlad Puller Trmast Varno Pomlad Kavelj Za Odstranitev In Namestitev

(0 Mnenja Strank)

€4.08 - €8.16

Sku: d47892

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Orodja Za Popravilo Pnevmatike

Bullet Točk:

1. Enostavna Namestitev: Ta motocikel izpušnih pomlad kavelj je vrtljiv in prihaja z a T-oblikovan ročaj puller orodje, ki je enostaven za namestitev in odstranjevanje izpušne cevi vzmeti in drugih delov

2. Enostaven za Uporabo: To orodje je T-oblikovan ročaj, ki zagotavlja udoben oprijem in preprečuje, da bi vaše roke dobili bolelo.To je ergonomska in enostaven za uporabo.Enostavno lahko namestite ali odstranite izpušnih vzmeti na vaš motocikel s tem orodjem.

3. Večnamensko Oblikovanje: To izpušnih pomlad kavljem orodje, ki vam lahko pomaga odpreti in zapreti cotter pin in odstranite in namestite stransko stojalo pomlad, sedež, in izpušne cevi pomlad z lahkoto.

4. Vsestranski Design: To izpušnih pomlad orodje za odstranjevanje lahko zadovoljili svoje potrebe po prilagajanju vzmeti različnih položajih in kotih.Kavelj del je 360 stopinj vrtljiv, zaradi česar je enostaven za zavrtite in odstranite vzmeti.

5. Enostavna Namestitev: Ta motocikel izpušnih pomlad kavelj je univerzalno oblikovanje, ki ustreza večini vozil in standarda vzmeti.Ali potrebujete za zamenjavo vzmeti za jahanje kosilnica ali vašega vozila zavore, to orodje vam bo pomagal, da to storite hitro in varno.

Opis:

To motorno kolo pomlad orodje, ki je zasnovan tako, da vam pomaga odstraniti in namestiti izpušnih vzmeti enostavno in hitro.Narejen je iz visoko kakovostne kovine, ki je trajno in rjo odporno.Kavelj, ki ima gumijasto oblogo, ki preprečuje škodo za roke in pomlad.Samo povlecite spomladi s to priročno orodje.

Specifikacija:

1. Ime Izdelka: Izpušni Pomlad Orodje

2. Izdelek Material: Kovina + gume

3. Velikost izdelka: 16x8CM/6.30x3.15IN (pribl.)

4. Izdelek Teža: 55 G (pribl.)

Seznam Vsebine:

1 * Izpušni Pomlad Orodje

No tes:

1. Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, je lahko barva razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je morda prišlo do napake na velikost izdelka.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo