Na voljo: Na zalogi

Kitajski Koledar 2024 Stenske Slike Koledar Za Novo Leto Nebesno Lunarni Koledar 2024 Pomladni Festival Stenski Koledar Za

(0 Mnenja Strank)

€8.58 - €17.16

Sku: d81530

Kategorija: Izdelkov Za Tiskanje

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

V 2024 Kitajski Koledar je treba imeti za vsakogar, ki želi, da si zapomni pomembne datume.Natisnjeni z besedami, srečo in sreče, ta koledar enostavno obesi na steno vašega doma ali pisarne.Brez vonja, je odličen dodatek za vaše vsakdanje življenje.

Specifikacija:

Ime izdelka: 2024 Spring Festival, Lunin Koledar

Material: bel karton + dvojno ofsetni papir

Razširjena velikost: (pribl.)37*68 cm/14.57*26.77 cm

Notranje strani, velikost: (pribl.)36.5*24,5 cm/14.37*9.65 cm

Seznam Vsebine:

1 x 2024 Kitajski Stenski Koledar

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Odpornost proti bledenju: Naše 2024 Kitajski koledar je zgrajen iz trpežne kartona material, ki je debel, čvrst, in ne upogibajte ali ga enostavno zbledi.Poleg tega, pa je vonj brezplačno in zgrajena do zadnjega, kar je odlična naložba za dolgotrajno uporabo.

2.Enostavno Wall Mount: Obesite 2024 Kitajski koledar z rdeča vrvica za opaljivanje tega v vašem podjetju ali domu in si vsak mesec in tradicionalnih festivalov z lahkoto.Lunarni faze in jasno pisav, zagotavlja udobje za načrtovanje in nikoli ne manjkajo pomembne datume.

3.Organizirate Svoj Urnik Učinkovito: spremljanje državnih praznikov, na Kitajskem, v Ameriki, Kanadi, in Malezija z našo 2024 Kitajski koledar.Označite pomembne datume, kot so rojstni dnevi, obletnice, in imenovanja, da ostanete na vrhu vaš urnik.

4.Verodostojno Blagoslove: Izboljšajte svojo srečo in sreče z našo 2024 Kitajski Koledar.Natisnjeni z besedami, srečo in veselje, to zunanja oblika nebesno zmaj vzorec in močni tradicionalni Kitajski elementi, kot nalašč za tiste, ki iščejo verodostojni vir blagoslova in blaginjo.

5.Pomenljivo Darilo: odlično darilo za delež izrazov dobre volje z ljubljenim.Njene lepe modelov in tradicionalni simboli, skupaj z pomembni datumi za Leto Zmaja, da za izvrstno darilo, da s sorodniki, prijatelji in sodelavci.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo