Na voljo: Na zalogi

Otrok Prsta Predenje Keyring Anti-anxiety Stres Igrača Lajšanje Dolgčas Kovinski Teksturo Prst Gramofon Key Ring Stranka Darilo

(0 Mnenja Strank)

€3.60 - €6.00

Sku: d4216

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Št. Trnka: 1 kos

Uživajte v tej keychain kolesce iz visoko kakovostnega materiala, ki lahko prinese srečo, da vaš dan.Ali ste doma ali v pisarn, lahko preprosto upravljate to kolesce, s tiste strani in lajšanje stresa.To je lahko tudi odlično darilo za vaše prijatelje in družino, ki ljubijo zabave pripomočke.

Velikost: 50*38*4 mm odprtosti zaslonke: 17 mm

Material: aluminij zlitine

Seznam:

Ustvarjalne Keychain Fidgets Kolesce*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dolgotrajna: iz visoko kakovostnega aluminija zlitine materiala, to keychain kolesce je močan in čvrst kroglični ležaj, ki zagotavlja gladko in hitro, predenje za dolgotrajno uporabo.

2.Zabavo in sprostitev: To neverjetno keychain kolesce je igrača, ki vam lahko ponudi zabavo in sprostitev.Lahko jo zavrti v vsakem trenutku in čutiti vznemirjenje predenje.To je čudovita igrača za spopadanje s stresom in dolgčas.

3.Široko aplikacije: Ali ste v šoli, pisarne, doma, ali v službi, se boste lahko uživali v zabavno in sprostitev te ustvarjalne keychain kolesce, kjerkoli in kadarkoli.

4.Kompakten in ustvarjalni: Ta ustvarjalni keychain kolesce je pameten fusion prst gramofon in keychain, tako da lahko nadaljuje, ga s prsti kadarkoli želite.

5.Najboljše darilo: Te ustvarjalne keychain kolesce je enostaven za prevoz in uporabo.Je odlično darilo za vaše prijatelje in družino, ki radi fidgeting, praznik, darilo ali odlično darilo za vsako priložnost.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo