Na voljo: Na zalogi

MTT-V1 Digitalni Multimeter ESR Meter Tranzistor Tester Diode Triode Kapacitivnost SCR Induktivnost Meter Večfunkcijsko Tester

(5 Mnenja Strank)

€26.48 - €44.12

Sku: d4187

Kategorija: Aktivne Sestavine

Oznake:

Specifikacije

  • Napajalna Napetost: Multi-funkcijo Tester
  • Številka Modela: Multi-funkcijo Tester
  • Obratovalna Temperatura: Multi-funkcijo Tester
  • Uporaba: Računalnik
  • Izguba Moči: Multi-funkcijo Tester
  • Vrsta: Regulator Napetosti
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Paket: SMD
  • Stanje: Nova

igh Natančnost MTT-V1 Multimeter ESR Meter Tranzistor Tester Barvit Zaslon TFT Diode Triode Kapacitivnost SCR Induktivnost Meter

Značilnosti:

1. Razširjene ir dekodiranje protokol format, ki temelji na izvirni NEC kodiranje format, podaljšana podpora za do 15 pogosto uporabljenih vrst kodiranja.

2. Dodano infrardeče emisije/ir daljinski upravljalnik funkcije, ki podpirajo 15 skupnega trga kodiranja formatov, kot so NEC in RC5, kar je priročno za inženiring razhroščevanje.

3. UI vmesnik je optimizirana, in napravo plug-v ključnih bitmap je bolj intuitivno.

4. Zagonski način lahko nastavite.

5. Samodejni izklop čas ozadju nastavitve programske opreme, odpravlja težave berljivo notranjega prilagoditev.

6. Novo zasnovan ultra-tanko telo, mini velikosti, ki je enostaven za prevoz in ne zavzamejo prostora.

7. Standard-line, SMD komponente širitev test vtičnico in infrardeče emisije gumb odbora.

8. Optimizirali visoko-napetostnih start-up način, samo začeti med preskusom Zener dioda, ki je več energije-varčevanje z energijo in varnejše.

9. Nadgradi Tip-C polni vmesnik za skladnost z zahtevami tehnološkega razvoja trend.

Vgrajena Li-ionska baterija za merjenje napetosti.Vgrajena litijeva baterija napetost se meri pred odkrivanje.Ko napetost akumulatorja je nižja od 3.0 V, bo prisiljen zapreti.Prosim za polnjenje.Tester prihaja standard z Vrsto-C vmesnikom USB.Prosimo, uporabite zunanji 5V napajanje oziroma polnjenje prek kabla USB.Ko je fotoaparat izklopljen ali test je končan, dal Zener dioda v Zener dioda test področju test sedež, in pritisnite ročico za zaklepanje, pritisnite Multi-funkcijsko tipko, tester samodejno ukrepi in rezultati meritev so prikazani v grafični obliki, ko test je končan.

Dostava seznam:

Tester x1

Priročnik x1

Tip-C USB kabel za polnjenje x1

DIP test pribor x1

SMD test pribor x1

Ir tipkovnica x1

    Anonimni

    2023-11-30

    Merilnik ni mogoče meriti ESR za elektrolitski kondenzatorji, in sem kupil predvsem za to funkcijo, kot sem prenovo avdio opreme. Moj stari meter, lahko to storite, vendar je nekoliko obrabljena sedaj, vendar s to funkcijo manjka, čeprav je v description bom moral ljubezen moja stara meter vse znova. Druge funkcije meter zdi, da dela v redu. Če bi ne bili zavedeni opis izdelka jaz ne bi kupil, čeprav.

    Anonimni

    2024-01-04

    Upal sem, za atmega644 notranjosti, vendar je čip s ne ce v notranjosti. verjetno lgt8f

    Anonimni

    2023-10-12

    V MTT-V1 izdelka in njegove dodatke prispeli v pregleden in zelo odporne plastike polje, odlično. I 've preizkušen in deluje pravilno. Priporočam izdelek in prodajalec V MTT-V1 izdelka in njegove dodatke prispeli na pregleden in zelo odporne plastike polje, odlično. Imam preizkušen in deluje pravilno. Priporočam izdelek in prodajalec

    Anonimni

    2024-01-03

    Pa to ne deluje, in ko deluje, to ne pomeni, da se prepričajte, da vedno odpornost zgoraj. 150 +- Ni prav, preveč Jaz ne priporočam Vseh 5 zvezdic ali 2 nad vse montaža

    Anonimni

    2023-11-08

    Na priloženih navodilih je dovolj. Postopek za zamenjavo posameznih testnih plošč, postopek za testiranje IR Daljinski nadzor in opis sistemske nastavitve, ki manjkajo. Ni povezava na spletno mesto proizvajalca.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo