Na voljo: Na zalogi

1~20Pcs Za UNO-R3 Razvoj Odbor Uradni Nadzor Različic ATmega328P Mikrokrmilnik Modul Združljivost

(0 Mnenja Strank)

€169.41 - €209.14

Sku: d6430

Kategorija: Aktivne Sestavine

Oznake:

Specifikacije

  • Vrsta: Modul
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Stanje: Nova
  • Številka Modela: UNO R3 Razvoj Odbor Uradni Edition

UNO R3 Razvoj Odbor Uradni Edition

Informacije O Izdelku:

UNO R3 je najnovejši enostaven za uporabo odprtokodni krmilnik sprosti v letu 2012, s nobene pomembne spremembe strojne opreme v primerjavi z UNO.Največja razlika je v USB in serijsko vezje, ki uporablja ATMaga16U2 mikrokrmilnik.Kot rezultat, stroškov je prav tako povečala, in programsko opremo, del ostaja enak kot prej, brez bistvenih sprememb.

Značilnosti Izdelka:

1. Pin sprememba: Dve I2C zatiči (SDA in SCL, le kopije Analogni 4 in 5, ne dodatne I2C vmesniki), ki so bili dodani zraven AREF zatiči.Poleg tega je dva zatiči, ki so bili dodani naslednji PONASTAVITI, eden je IOREF, ki omogoča širitev odbor za prilagoditev na krovu napetost.Ta pin samo pove, trenutno odbor napetost širitev plošče (na primer, UNO je 5V, ki jih je mogoče videti kot kopijo moč pin in ne zagotavljajo ravni pull-up), druga ograda pin, ki se uporablja v prihodnosti.

2. Bolj stabilno RESET vezje.Položaj RESET tipka ima tudi spremeni in je bil prestavljen v kotu odbora bližini USB vmesnik, kar omogoča lažje pritisnite.

3. ATmega16U2 nadomešča 8U2, kar ne pomeni, da imajo 16K flash R3 lahko vaš kodo teči hitreje.Ta posodobitev je za vmesnik USB čip storitve, teoretično omogoča UNO za simulacijo USB HID, kot je MIDI/Palčko/Tipkovnice.

Funkcija Opis:

● Odpri v prvotni načrt vezalni načrt in prenos razvoja programske opreme vmesnika brezplačno.Lahko tudi spreminjate glede na vaše potrebe, da prenesete program, preprost in udoben.Je enostaven za uporabo senzorjev in različne elektronske komponente za povezavo (kot so LED luči, buzzers, gumbi, photoresistors, itd.) za ustvarjanje različnih zanimiv del

● Uporabi visoke hitrosti mikroprocesorski krmilnik (ATMEGA328), razvoj delovanja vmesnika in okolje, so zelo preprosta in enostavna za razumevanje, zaradi česar je zelo primerna za začetnike da se naučijo.

Opis Delovanja:

● Digital I/O digitalni vhodni/izhodni priključki so 0-13 v celoti.

● Analogni I/O analogni vhodni/izhodni priključki so 0-5 skupaj.

● Podporo ISP funkcije za nalaganje.

● Vhodna napetost: Ko je priključen na računalnik USB, ni potrebno zunanje napajanje, in zunanje napajanje 5V~9V DC vhodna napetost.

● Izhodna napetost: 5V DC napetostni izhod in 3.3 V DC napetostni izhod.

● Sprejetje Atmel Atmega328 mikroprocesorski krmilnik.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo