Na voljo: Na zalogi

Kosti Obliko Igrača Za Pse Govedina Okus Skoraj Neuničljiv Igrače Za Majhne, Srednje Velike Pse Pet Žvečiti Ugriz Odporne Izdelka

(0 Mnenja Strank)

€6.96 - €9.93

Sku: d4171

Kategorija: Izdelki Za Hišne Živali

Oznake:

Specifikacije

  • Material: cowhide + najlon PU
  • Igrače Tip: Igrače, Žvečiti
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • velikost: 9.8*3.6cm
  • Vrsta: Psi
  • Uporablja predmet: Pes
  • Kategorija: Izdelki Za Hišne Živali
  • Je Pametno Napravo: no

Značilnosti:

1. Pes žvečiti kosti za agresivno grizejo stvari po hiši, srednje in velike pasme: Pes kosti igrače so narejene iz non-toksične, grize mraz, živilskih polimernih najlon.Ta igrača za srednje in velike pse tehta 0.6 funtov in je o velikosti majhno roko.Namenjen je velika, težka in agresivno grizejo stvari po hiši, to je težko, da bi prekinil in praktično neuničljiv.

2. Zadovoljiti vaš pes je nagonsko potrebe: Veren kosti obliko omogoča enostaven za vaš jjeza ugotoviti, težko igrače za agresivno grizejo stvari po hiši velikih psov, ki pomagajo zadovoljiti vaš pes je naravno željo, da žveči, zmanjšati napetost, anksioznost in prepreči destruktivne žvečenje .Poučevanje vaš pes zdrav žvečilni navade, je koristno za usposabljanje, začetnih, teža upravljanja, in še več.Zanesljivo težka pes žvečiti igrača.

3. Trajno Pes Žvečiti Igrača: trmast žvečiti igrača bo vaš pes zabavali in kar je najpomembneje, ga hranite proč od vaše čevlje in blazine.Agresivno žvečilni igrače za pse, ki so najboljši neuničljive pasje igrače za vašega psa, ne glede na to, če gre za srednje velike pse ali velik agresivno žvečilni pes, ta gume igrača za psa je najboljše darilo za njih, ki je odporna na ugriz in se lahko igral za dolgo časa.

4. Pes zob čiščenje igrače: pes zobna ščetka je primerna za pse, da praska in grize.Žvečilni lahko pomaga vaš pes čiste zobe, da njegovo čeljust močna in masaža njegove dlesni, učinkovito spodbujanje ustno zdravje skozi gnawing skladbe.To pomaga zmanjšati nelagodje med začetnih.Osveži dihanje in zmanjšuje tartar.Enako se lahko uporabijo za zmanjšanje brušenje zob v mladičkov.

5. Odlična igrača za psa: Ta pes žvečiti igrača je bil preizkušen nešteto krat po nemških Ovčarjev, Labrador Prinašalcev, Zlatih Prinašalcev in številne druge močne žvečilni psi, razen agresivno bulldogs.

Opis:

Pes kosti igrače so narejene iz non-toksične, grize mraz, živilskih polimernih najlon.Trmast žvečiti igrača bo vaš pes zabavali in kar je najpomembneje, ga hranite proč od vaše čevlje in blazine.To je odporna na ugriz in se lahko igral za dolgo časa.

Specifikacije:

Material: cowhide + najlon PU

Velikost: 9.8*3.6 cm

Kategorija: izdelki za hišne živali

Uporablja predmet: pes

Paket Je Vključeno:

1 pc * Pes Žvečiti Igrača

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo