Na voljo: Na zalogi

Pes Steklenico Vode Zložljive Pitne Skledo, Pes Supplie Neprepustnih Pet Potovanja Pijačo Podajalnik za Shranjevanje Hrane & Paščka Za Hojo Potovanja

(0 Mnenja Strank)

€9.47 - €18.93

Sku: d14614

Kategorija: Izdelki Za Hišne Živali

Oznake:

Specifikacije

  • Postavka Vrsta: Sklede
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Psi
  • Uporablja Pes Pasme: Univerzalni
  • Material: Plastični

Bullet Točk:

1. Vzdržljiv Material: Ta pes steklenico vode razpršilnik je izdelan iz visoko kakovostnih PP materiala, ki je ni lahko deformira.Lahko priročno upoštevajte količino vode v čisti telo.

2. Neprepustnih Design: Ta pes steklenico vode razpršilnik ima gumb stikalo, ki omogoča nadzor hitrosti vode, ki teče.Zaprti gume obroč preprečuje dostop vode in hrane uhajanja.

3. Izpolnjujejo ljubljenca Prehranske Potrebe: Ta pes vodo, napajalni razpršilnik ima dve plasti skladiščnih prostorov, ki se lahko enostavno napolni z vodo in hrano, zagotavljanje svoje kosmate prijatelj turistov, ki se hrani na poti.

4. Prenosen in Lahek: Ta pes steklenico vode razpršilnik je zasnovan z vrvica za opaljivanje tega, prenosni pes vodo skledo, tako da boste lahko preprosto odloži na vaš nahrbtnik ali zapestja.

5. Pogosto se Uporabljajo: Ta pes steklenico vode razpršilnik je treba imeti za prostem avanturo s svoje kosmate prijatelje.Ali ste kampiranje, tek, pohodništvo, ali imajo piknik.

Opis:

Hranite vašega psa hidrirani in hranijo na poti s tem trajno pes steklenico vode razpršilnik.To je enostavno za nadzor hitrosti vode, ki teče s preprostim gumb.Lahko pa tudi izpolnite s hrano za malico.Izdelani z vrvica za opaljivanje tega, je priročno za prevoz, ko teče.

S pecification:

1.Ime izdelka: Žival pes Steklenica za Vodo

2.Material: PP

3.Vode Kapaciteta: o 258ml

4.Zrnje Kapaciteta: približno 200 ml

5.Velikost: približno 26 * 7 * 7 cm / 10.24 * 2.76 * 2.76 v

Pac kralj Seznam:

1pc x pes steklenica za vodo

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo