Na voljo: Na zalogi

Simulacija Ptica interaktivne Igrače Mačke Smešno Bird Perja z Bell Cat Stick Igrača za Mucek Igranje Teaser Palico Mačka Igrače Dobave

(0 Mnenja Strank)

€1.10 - €1.69

Sku: d4050

Kategorija: Izdelki Za Hišne Živali

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Igrače Tip: Pero Igrače
  • Vrsta: mačke
  • Material: Plastični
  • Je Pametno Napravo: no

Simulacija Ptica interaktivne Igrače Mačke Smešno Bird Perja z Bell Cat Stick Igrača za Mucek Igranje Teaser Palico Mačka Igrače Dobave

Bullet Točk:

1、Bell in Ptic: zamenjava vodja mačka teaser palica je ljubek ptic obliko z zvonikom, ki lahko svež zvok, privabiti mačje pozornost in povečati zabavno interakcije.

2、Sproščujoče Igrače: interaktivni ptica igrače za mačke vam omogočajo, da igrajo z vašo mačko, izboljšanje odnosov, in omogočajo tudi mačka, da igrajo na lastno pobudo, kadar niste doma, lajšanju dolgčas in ohranjanje telesnega in duševnega zdravja.

3、Interaktivni Mačka Igrače: ptica igrača za mačke bo spodbudil vaš urha klicati je naravni lovski nagon in bi bilo skok, premagati, in chase igrača.To bo tudi povečanje intimnosti in zaupanja med vami in vaš urha klicati, kot boste igrali različne zabavne igre skupaj.

4、Več Barv: izbirate lahko med različnimi barvami zamenjava glave za ptice mačja igrača, glede na vaše želje in vaš urha klicati je osebnost.Vsaka barva prinaša različne vizualni užitek za vas in vaš krznen prijatelj.

5、Izvrstno Darilo: mačka ptica igrača se ne uporablja le za lastno mačka, ampak tudi kot darilo za druge cat lovers, da izrazijo svoje skrbi in blagoslov za njih in njihove mačke.

Opis:

Vztrajati vaš urha klicati zdrav in vesel z tem zabavna mačka ptica igrača, ki stimulira naravno lovski nagon.Oglejte si jih lov in ulov realne ptica z mehko pero rep in jingly bell.Odlično darilo za druge mačka ljubitelje!

Specifikacija:

Ime: Mačka Ptica Igrača

Velikost: (pribl.)

Rjava: 27*3cm/10.63*1.18 v

Bela: 19*3cm/7.48*1.18 v

Zelena, Rdeča, Rožnato: 13*3 cm/5.12*1.18 v

Seznam Vsebine:

Mačka Ptica Igrača*1

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, ki je prikazano na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo