Na voljo: Na zalogi

Narava Lesene Oznake Prazno Nedokončane DIY Obrti Zaznamek Oblačila za okolje Z Vrvjo za Poroko, Rojstni dan Dekor Zaznamek

(0 Mnenja Strank)

€1.36 - €3.98

Sku: d39286

Kategorija: Šolske Potrebščine

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: zaznamek
  • Material: Les
  • Design: Geometrijski

Narava Lesene Oznake Prazno Nedokončane DIY Obrti Zaznamek Oblačila za okolje Z Vrvjo Za Poroko, Rojstni dan Dekor Zaznamek

Bullet Točk: 1. [ Praktične DIY Pribor ] Lesa Prazno Zaznamki so opremljeni z nedokončano lesa oznake in vrvi, ki izpolnjuje vaše potrebe za DIY edinstveno okraski, izdelani z več bulks različnih količinah.

2. [ Odličnih Materialov ] Featuring nežen videz z odlično trpežnost, Lesena Plovila Zaznamki so narejeni iz visoko kakovostnih lesenih materialov, predelanih z odlično izdelave za gladke površine in robove.

3. [ Priročno, da Začasno ] Izdelani z luknje za enostavno obešanje in povezave, Lesene Prazno Zaznamki so pripravljeni, da okrasite in barve, kot si želijo, primeren za darilo oznake, drevo okraski, ime oznake, in drugi.

4. [ Široko Sprejetje ] Srečanje vaše različne potrebe v vsakodnevno uporabo, Les Zaznamek Prazno je zasnovan s široko paleto aplikacij, idealen za kartico izdelava, obeski, okraskov, scrapbooking, se prijavite, izdelava, dekoracijo doma, in še več.

5. [ Idealno Stranko Postavk ] Smiselne stvari, za vaše prijatelje ali družinske člane, Lesene Oznake so Zaznamki, ki je primerna za barvanje ali pisanje besed na prazne, kot nalašč za Božič, Novo Leto, in drugih festivalih.

Opis:

Les Blank Zaznamki so narejeni iz visoko kakovostnih materialov, predelanih z odlično izdelave, featuring nežen videz in veliko trpežnost, kot nalašč za stranke, dobave in notranje dekoracije.

Specifikacija:

Pravokotne Prazno Visi Oznako

Velikost izdelka: 3.2*12cm/1.26*4.72 cm(pribl.) debeline 2 mm/0.08 cm(pribl.)

Izdelek material: les

Teža izdelka: neto teža 5pcs 21 g, 10pcs 42g, 20pcs 83 g, 36pcs 170 g

Seznam Vsebine:

5/10/20/36* Pod Umivalnikom Shranjevanje Rack

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo