Na voljo: Na zalogi

Večfunkcijsko Svinčnik Primeru Deformirane Risanka Svinčnik Za Dekleta Astronavt Dinozaver Mačka Svinčnik Svinčnik Imetniki Tiskovine

(0 Mnenja Strank)

€10.22 - €15.72

Sku: d85705

Kategorija: Šolske Potrebščine

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Naš pop-up svinčnik združuje močne trajnosti s stilsko zasnovo in svetle barve, zaradi česar je popoln dodatek za vsak študent ali izvajalca.Prostorno notranjost prostora, lahko imajo vse vaše pisanje postavk, medtem ko so živahne barve dodajte pridih osebnosti, da vaš študij rutinsko.Odlično darilo za vsako priložnost!

Značilnosti:

Izdelek material: ABS

Izdelek teža: 350 g

Velikost izdelka: 24.5cmx8.5cmx4cm/9.65*3.35*1.57 cm

Seznam:

1 x večfunkcijsko svinčnik

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Prostorna Notranjost Modela: Ta večnamenska svinčnik značilnosti prostora prostor v notranjosti za enostavno in učinkovito organizacijo vaše tiskovine elementi.Z dovolj prostora za shranjevanje, iskanje in dostop do vaše pisala, ravnila, radirke & bolj z lahkoto.

2.Trpežne ABS: Izdelani z trdna ABS materiala, naše večfunkcijsko svinčnik primeru zagotavlja zanesljivo zaščito za vaše peresa in tiskovine.Robustne trajnost zagotavlja dolgotrajno uporabo brez poškodb ali izginja.Ostati samozavestni s tem močno spremljevalec.

3.Inovativna Oblika: Povzdignil svojo organizacijo igre z našega večfunkcijsko svinčnik!Svoje transformable design vključuje tabla za opombe, radirka, trak razpršilnik, prostor za shranjevanje, in škarje imetnik - vse na 1! Z belo zunanjostjo in elegantno obliko, to je tako stilsko in praktične.

4.Mesmerizing Vzorec: Izkušnje mesmerizing vzorec z živahne odtenke in sanjava barve.To večnamensko svinčnik primeru ni le skladiščenje rešitev, ampak ustvarjalen pripomoček, ki dodaja, edinstveno noto vašega prostora.

5.Neverjetno darilo: Podarite darilo organizacije s to večfunkcijsko svinčnik, ki je kot nalašč za rojstni dan, počitnice, ali šolsko leto.Prikaže vaše zadovoljstvo z vzdržljiv material, več oddelkov, in zadrgo zaprtje.Obdarjenci bodo hvala za misli, da si dal v to priročno in elegantno darilo.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo