Na voljo: Na zalogi

4 Korak Čoln Vrvi Lestve, Morske Vrvi Lestve za Napihljivi Čoln, Kajak Motornega vožnja s Kanuji, Prenosni Vrv Vstopni Lestvi

(0 Mnenja Strank)

€13.70 - €19.57

Sku: d3879

Kategorija: Vodni Športi

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Dejavnosti Na Prostem: Viseče

Bullet Točk:

1. [ Trajno v Uporabo ] Narejene iz najlona in nerjavnega jekla, ta čoln vrvi lestve je čvrst in vzdržljiv.Lahko znova uporabite za veliko sezon brez skrbi izginja ali zlom.

2. [ Enostaven za Uporabo ] Ta pomožni čoln lestve lahko visijo na ladji z 2 trnkov brez orodja, ki so potrebne.To je priročno in hitro nastavite in krat, kar vam prihrani čas in prostor.

3. [ Enostavno Shranjevanje ] S preprosto pull na hitro sprostitev sponko, lahko uvedete ta čoln vrvi lestve v nekaj sekundah in roll up enostavno, ko končate.To vam prihrani čas in brez težav, medtem ko čolnarjenje.

4. [ Enostavno Prenašanje ] Ker je ta čoln vrvi lestve je lahek in zložljiv, je enostaven za prevoz, ko greš ven.Se prilega v vaš nahrbtnik ali čoln in ne zavzamejo veliko prostora.

5. [ Pogosto Uporabljajo ] Iz vašega pogradom, da vaš napihljivi čoln, od vaš pickup posteljo, da vaš otrok plezalni steni, ta čoln vrvi lestve lahko narediš vse.To je enostaven za namestitev in krat, in to je kompaktna in trajna.

To vrvi lestve je enostaven za uporabo in zvitki hitro.Primeren je za dogaja vaš čoln ali za pogradom plezanje doma.Najlon vrvi je močan in vzdržljiv, in nerjavečega jekla kljuke so rjo odporno in varno.Uživajte udobje in zabavo te vrvi lestve za čoln.

Specifikacija:

Material: najlon + nerjavečega jekla

Velikost: (pribl.) 11.8*47 palcev/29.97*119.38 cm

Vsak korak razdalja: o 7.8 v/19.81 cm

Teža: približno 1100g

Največja obremenitev ležaja: lahko podpira več kot 400 kilogramov, zlomiti moč o 180Kg

Seznam Vsebine:

Čoln Vrvi Lestve*1

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo