Na voljo: Na zalogi

Paddleboard Krova Torba Nepremočljiva Očesa Skladiščenje Vrečka z Ročajem Surf Oprema Paddle Board Bag za Kajaki Čolni, Kanuji

(0 Mnenja Strank)

€10.47 - €20.93

Sku: d129367

Kategorija: Vodni Športi

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: paddleboard krova vrečko

Bullet Točk:

1、[Izvrstno Gradivo]: Paddleboard Krova Torba je izdelana pod strogim nadzorom kakovosti, featuring nepremočljiva uspešnosti, zasnovan za surf adventure, narejena odlično in dolgotrajno najlon in PVC materialov.

2、[Enostavno Prenašanje]: Nepremočljiva Krova Vreča je namenjena za preprost za peljati okrog z udoben oprijem, enostavno za vas, da obremenitev in sprejeti hrano, izdelani z a priročen ročaj.

3、[Dobro Tesnjenje Design]: Očesa Krova Vreča je lahko učinkovito prepreči škropljenjem vode od vstopa, nepremočljiva in izolirana za vaše zadovoljstvo, z namenom, da se zmanjša izguba notranje temperature.

4、[Enostaven za Namestitev]: Krova Skladiščenje Vrečka je izdelana z najlon prilagoditev pasu in ABS prilagoditev sponke, priročno in praktično surf opremo, enostaven za vas, da bolje popraviti na veslo odbora.

5、[Velik Prostor za Skladiščenje]: Nepremočljiva Paddleboard Vreča je lahko trgovina z mobilnimi telefoni, ustekleničene vode, in drugi, izdelani z večjim prostora za shranjevanje, featuring velikosti približno 40.4*33,2 CM/15.90*13.07 V.

Opis:

Ta Nepremočljiva Krova Torba je izdelana iz najlona in PVC materialov, s prenosno ročko.Udoben oprijem.Nepremočljiva in izolirana.Velika zmogljivost modela.

Značilnosti:

Lepe Material: iz vrhunsko najlon in PVC materialov.Trmast in nepremočljiva.

Večnamensko Oblikovanje: Ne samo, vrečko za shranjevanje, temveč tudi hladilnik vrečko.

Velik Prostor za Skladiščenje: Primerna za shranjevanje mobilnih telefonov, pijače, in tako naprej.

Specifikacija:

Ime: Nepremočljiva Krova Vrečko

Material: Najlon + PVC

Barva: Črna

Velikost: 40.4*33,2 CM/15.90*13.07 V (pribl.)

Teža: 210G (pribl.)

Seznam Vsebine:

1 * Nepremočljiva Krova Vrečko

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, je lahko barva razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je morda prišlo do napake na velikost izdelka.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš Ladijskega address4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1 mesecih omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu). 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo