Na voljo: Na zalogi

Motorne Sani Krmilo Tepec Univerzalno Motorno Kolo Krmilo Tepec Zgosti Motorno Kolo, Motorne Sani Kolesarjenje Roke Toplejše Rokavice Za

(0 Mnenja Strank)

€13.65 - €27.30

Sku: d386392

Kategorija: Motorno Kolo, Oprema In Deli

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Spol: Unisex
  • Postavka Vrsta: Rokavice
  • Material: Usnje
  • Funkcija: Polno Prst

Opis:

Zunanjost krmilo rokavice je narejena iz PU usnja, ki so odporni na obrabo, vodotesen in enostaven za čiščenje.Notranji del rokavice je narejena iz nadgrajeno na debelo plišastih, ki je mehko, udobno in toplo, zagotavljanje, da se ne ujamejo v hladnem vremenu.

Odsevni trak design, luč osvetljuje pokrov, ki je varen za vožnjo ponoči.Visoko-kakovostna zunanja zaščitni pokrovček za optimalno zaščito in toplino v mrzlih zimskih podnebju.

Specifikacija:

Ime: Motorno Kolo Krmilo Tepec

Material: PU usnje+svila volna+flis

Velikost: približno 30*25 cm/11.81*9.84 v

Seznam vsebine:

2*Motorno Kolo Krmilo Tepec

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Visoko kakovostnega Materiala】zunanjost krmilo rokavice je narejena iz PU usnja, ki so odporni na obrabo, vodotesen in enostaven za čiščenje.Notranji del rokavice je narejena iz nadgrajeno na debelo plišastih, ki je mehko, udobno in toplo, zagotavljanje, da se ne ujamejo v hladnem vremenu.

2.【Debel in Toplo】debelejši material, ki ga uporabljamo vam bo pomagal upreti hladnih zimskih bolj učinkovito.Krmilo pokrov zagotavlja boljšo zaščito kot ga ohranja roke toplo ob istem času.

3.【Reflektivni in Humanized】Zunanji zaščitni pokrovček za optimalno zaščito in toplino v mrzlih zimskih podnebju.Na motorne sani Krmilo Rokavice so oblikovane z odsevna trakova, ki osvetljujejo pokrov, da bi noč vožnja varnejša.

4.【Udobno in Priročno】notranjost tople rokavice je prostorno, udobno in priročno, boste vas prosimo tudi, če uporabljate ročno zavoro.Integrirani rokavice lahko nameščeni ali odstranjeni brez orodja.

5.【Vsestranski Uporablja】Kolo Krmilo, Palčniki, Rokavice so preprosta, še inovativen zaklepanje drawcords, ki varno pečat rokavice za ročaj in jo lahko uporabljate na večini motorna kolesa, skuterje, Atv ali sneg.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo