Na voljo: Na zalogi

Pozimi Obraz Masko Vratu Gaiter Toplo Pokrivalo Toplotne Klobuk Sprednji Pokrov In Hladno Vreme Klobuk Smučarskih Masko Pozimi Klobuk Runo, Obložene

(0 Mnenja Strank)

€4.55 - €9.12

Sku: d405407

Kategorija: Motorno Kolo, Oprema In Deli

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta Materiala: BOMBAŽ

Bivanje toplo v slogu z naše celostnega načrtovanja smučarskih masko!Izdelan iz trpežne in enostavne za čiščenje materialov, je tako toplo in odporen na veter.Kot nalašč za vsak dan nositi in veliko darilo možnost.

Specifikacija:

Ime izdelka: Obraz Masko Klobuk za Hladno Vreme

Material: poliester, pliš

Velikost izdelka: 38x32cm | 14.9x12.6inch

Značilnosti: Žamet zgosti, mehko in udobno

Uporaba: Primeren za outdoor, jahanje in smučanje

Seznam Vsebine:

1* Obraz Masko Toplejše

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Hladno Obrambo: Bivanje toplo in zaščitena z našo zimo obraz masko, featuring edinstveno zasnovo, da veter in preprečevanje vdorov hladnega zraka.Naše vključevanje sistem pokriva glavo, ušesa in obraz, ki zagotavljajo maksimalno udobje in toplino v najhladnejših dneh zime.

2.Visoko Kakovostnega Materiala: S svojo visoko kakovostnega materiala, naše zimske obraz masko zagotavlja vrhunsko toplino, da ste udobno v hudem mrazu.Mehko in udobno non-antibakterijska tkanina zagotavlja trajno udobje, in to je enostavno, da čisto za brez težav nego.

3.Idealno Udobje: Pozimi Obraz Masko ponaša z dvoslojno plišastih design, ki zagotavlja optimalno udobje in toplino.Svoje windproof lastnosti izolacijo nizke temperature in močan veter, ki preprečuje ozebline in hladno poškodbah.Bivanje prijetno vseh zimskih dolgo.

4.Vsestranski Toploto: To zimo obraz masko, ki je primerna za različne outdoor priložnostih, kot so kolesarjenje, smučanje, planinarjenje, taborjenje in potovanja.To je tudi dnevne tople opremo, ki se lahko ujemajo z različnimi obleke.

5.Kot nalašč za Darilo Daje: Naše Zimske Obraz Masko zagotavlja idealno zaščito pred hladno vreme, ki pokriva obraz z mehko in zračen material.Na voljo v različnih barvah, izrazite svojo skrb in ljubezen, ki je kot praktično in lepo darilo za prijatelje, družino ali sodelavci.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo