Na voljo: Na zalogi

Počutil Držalo Kampiranje Steklo Nosilec Za Pitje Kozarci Kozarec Vina Imetnik Kampiranje Accessorie Avtodom Posode Za Shranjevanje

(0 Mnenja Strank)

€9.27 - €14.06

Sku: d3733

Kategorija: Kampiranje In Pohodništvo

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Žep, Multi Orodja

Počutil Držalo Kampiranje Steklo Nosilec Za Pitje Kozarci Kozarec Vina Imetnik Kampiranje Accessorie Avtodom Posode Za Shranjevanje

Primerna za skodelic in kozarcev vina - skodelico kave organizator, pivo stekla prevoznika ali kozarec vina nosilec: pameten avtodom opremo vedno nudi zaščito pred praskami.Višina pokal, ne sme presegati 15 cm.

Nastavljiv Sponke fasteners - S svojo robustno Sponke zapiralo, ki ga, jed nosilec zagotavlja varen transport.Na pribl. 30 cm širok zavihek je neskončno prilagoditi.

Praktično kampiranje počutil vrečko: praktična počutil torba je opremljena s pokrovom, ki preprečuje, da bi karkoli padlo iz vreče, ki lahko vodijo postavke čisto in higienično, in ima dve ročici na strani, da se zagotovi varen prevoz.

Prenosni in lahko imajo do 20 kg - iz kuhinje neposredno karavana: držalo in tablice pomočnik zlahka prevažati na ročaji - in imate veliko manj stresa, če ovojni.

Visoko kakovostnega materiala: čutil držalo je narejeno iz mehke volne klobučevine, ki je trpežne, odporne na obrabo in odporno na toploto, ne enostaven za škodo, trganje in je mogoče oprati.

Počutil držalo campingProduct opis

Specifikacije: Izdelek debelina: 3 mm

Material: felt

Proizvod velikost: 28 x 21 x 12 cm

Barva: siva

Vsebina Paketa:

1 kos x mobilnih domov krožnike počutil

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo