Na voljo: Na zalogi

Wall Mount Kozarec Vina Imetnik Vodotesno Silikonsko Ognjeni Kozarec Vina Imetnik Ogledalo Marmorja In Kovine Sijajni Ploščice Gori Vino Držalo

(0 Mnenja Strank)

€1.08 - €2.69

Sku: d3688

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Uporaba: Hrana

Naš kozarec vina imetnik ima močan adsorpcije sile in je ni enostavno, da bi prekinil.Enostavna namestitev, široko paleto aplikacij.

Velikost izdelka: 10*7.6*7.5 cm/3.9*2.99*2.95 v

Material: silikon+ABS

Neto teža: približno 34 g

Namen: Ta rdeče vino, steklene stene, vgrajen nosilec lahko uporablja, da se postavite kozarec vina.Se lahko namesti na kopalnica wall, posteljne ogledalo, itd.tako da boste lahko uživali slastne rdeče vino med kopanjem.

Seznam Izdelkov:

Silikonski kozarec vina imetnik x1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Enostavno Vino, Dostop: Uživajte okusno rdeče vino, brez skrbi, razlitja ali dosegli za vaša stekla.To vino je steklo nosilec za kad, ki ohranja vaš stekla varno pritrjena in zlahka dosegljiva za spa-kot kopel izkušnje.

2.Dnevne silikon in ABS: Izdelane iz obrabo-odpornih dolgotrajno silikona in ABS, to vino kozarec držalo za kad, ki je zanesljiv in trden rešitev za vaše bathtime pijač potrebe.

3.Uporabniku Prijazno: Enostavno vino-izkušnje s pitno naša enostaven za uporabo, kozarec vina držalo za kadi.Self-adhesive design, ki ne pušča umazanijo in poškodbami.

4.Stabilna Podpora: vedite, da je vaš kozarec vina ne bo zdrs ali padec, medtem ko namočite z našo kozarec vina nosilec za kadi.Z njegovo varno in stabilno sesalna sila, to trdno drži na katerokoli gladko površino in ne zrahlja, celo z vodo.

5.Širok Spekter uporabe: Z močno sesalno pokal, enostavno palice za stekla, ogledala, marmor, kovina, sijajni ploščice, in laminatov.Podpira do 10 kg in je kot nalašč za stene kopalnice, posteljne ogledala, in še več.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo