Na voljo: Na zalogi

Tarot Kartice Skladiščenje Vrečka Trmast Tarot Kartice Sim Vrečke, Nakit, Torbica Tri-Eyed Tiger Vzorci Vrvico Žep Za Tarot Kartice

(0 Mnenja Strank)

€3.76 - €7.51

Sku: d3616

Specifikacije

  • Material: Poliester
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Opis:

1. Izdelana iz visoko kakovostnih kompozitni flis, Tri-Eyed Tiger Tarot Skladiščenje Vrečka je mehka in udoben na dotik.

2. Z vrvico, ga lahko zavarujete vsebine znotraj in ni enostavno izgubili.

3. Primerna za shranjevanje tarot karte, igralne figure, kristali kamni, marmorja, nakit in kozmetiko.

Specifikacija:

Ime: Tri-Eyed Tiger Tarot Kartice Torbica Za Shranjevanje

Material: Kompozitni flis, spredaj bombaž flis, nazaj perilo

Vrečka teža: 15g

Razpletla torba velikost: 13*18 cm/5.12*7.09 cm

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografije spretnosti, slike nekaterih izdelkih so lahko rahlo barvno razliko, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Prosimo, dovolite rahlo velikost razlike zaradi različne ročne meritve.

Seznam Vsebine:

1* Tri-Eyed Tiger Tarot Kartice Torbica Za Shranjevanje

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Enostavno: Tarot Rune Vrečke s Tri-Eyed Tiger Vzorcev je iz flanela materiala, lahka in mehka.Lahko se uporablja za zaščito kartice in nakit iz škodo in je enostaven za prevoz.

2.Posebna Oblika: Tri-Eyed Tiger Tarot Kartice Torbica za Shranjevanje zagotavlja z ročico, ki je enostaven za prevoz, je zasnovan z vrvico za zapiranje in odpiranje se lahko navija za zaščito vsebine v notranjosti in ne enostavno izgubijo.

3.Širok Obseg Uporabe: Tri-Eyed Tiger Vzorec Tarot Kocke Torba je primerna za vsakdanjo uporabo, za shranjevanje tarot karte, igralne figure, kristali kamni, marmorja, nakit, kozmetika, kocke, dodatki za potovanja ali darila.

4.Odličen Material: Tarot Kartice Torbe s Tri-Eyed Tiger je narejena iz bombaža, žamet na sprednji in perilo na hrbtni strani.Tarot skladiščenje vrečka je mehka in udoben in uporabe kompozitnih runo.

5.Kot nalašč za Psihologi: lahko daste Tri-Eyed Tiger Tarot Skladiščenje Vrečka s prijatelji in družino in uživajte vedeževanje z njimi, je primeren za tarot ljubitelji, psihologi, čarovniki, in vsak dan družine.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo