Na voljo: Na zalogi

Hladilnik Jajce Škatla Za Shranjevanje Stackable Plastični Jajce Pladenj S Datum Opomnik Za Kuhinjo Shranjevanje Orodja (Modra)

(0 Mnenja Strank)

€7.79 - €17.70

Sku: d3529

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

[ Varen Material ] - Nov predal jajce okvir je izdelan iz visoko kakovostnih PP materiala, higiensko, okolju prijazen in enostaven za čiščenje.čvrst in vzdržljiv.

[ High capacity ] - Naša nova predal tip jajce škatla za shranjevanje lahko imajo 18-21 jajca v eno plast,ki lahko reši vašo shranjevanje problem.Poleg tega stackable design omogoča učinkovitejše rabe prostora.hranite hladilnik organizirana in čista.

[ Predal drsna ] - jajce škatla za shranjevanje sprejme edinstven predal design, ki lahko potegnil nemoteno, ki ni samo priročno, ampak tudi prah-dokazilo in vlago,-dokaz.Dolgo utori primerni obliki jajce.Preprečiti eggfrom vozni in trka na vzrok jajce razbije.ki lahko reši vašo shranjevanje problem.

[ Odlično svežino rejec ] - jajce škatla za shranjevanje s svežino označite mizo, vsaka posoda ima svežino znamke tabela opozarja, da svojo svežino jajca.poleg tega obema stranema jajce rack so izdolbel, ki je bolj dihanje, da se prepreči jajca od ponedeljka zaradi vroče utripa in čas shranjevanja ni daljši.

[ Multi-purpose ] - jajce skladiščenje je zelo primeren za dajanje v hladilnikih, omare, hladne sobe, mize in druge kraje.Odlično tesnjenje in odpornost na tlak, ki je primeren za zunanjo kampiranje, piknik dejavnosti in zunanji potovanje.

velikost: 28 x 21 x 7.8 cm

Material: plastika

barva: Modra+Rumena / Roza / zelena / bela

Vsebina Paketa:

1 x Jajce Škatla za Shranjevanje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo