Na voljo: Na zalogi

Prašičja Pen Sponko Kit Ograje Ročna Objemka Nailer Z 2500 Kosov C7 Prašičev Pero C Objemka Za Živali Ograje Ptičje Kletke, Multicolor

(0 Mnenja Strank)

€29.88 - €56.38

Sku: d3500

Kategorija: Izdelki Za Hišne Živali

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Les

Prašičja Pen Sponko Kit Ograje Ročna Objemka Nailer Z 2500 Kosov C7 Prašičev Pero C Objemka Za Živali Ograje Ptičje Kletke, Multicolor [z 2500 Prašičev Obroči]Prihaja z 2500 kosov (50 kos/kos) pig obroči, narejeni iz visoko kakovostnih materialov, s pocinkano površino, da se zagotovi njegova trajnost.

[Učinkovito Delo]izvrstne mehanske zasnove, ograje določitvi orodje kletko obroč klešče je več dela za varčevanje.Razpoložljivi zmogljivosti klešče zagotavlja stalno in hitro delo, je enostaven za uporabo, ter izboljša vašo učinkovitost dela kot en par C-tip klešče (podobno stapler).

[Udoben Oprijem]C v obliki prašiča pero klešče orodje, ki je zasnovan z nedrsečo izolirana gume ročaj za udoben oprijem.

VEČ APLIKACIJ - kot Nalašč za avto in pohištva, tapetništvo, popravilo ali namestitev za hišne živali, kletk, gabions, žične mreže, ptičje kletke, zajec kletke, perutnine v kletkah, kokošja coops, prepelica varovalne mreže, ograje, pasti in več. zabavaj se!

[Čvrst in Vzdržljiv]Izdelani iz težkih materialov.To je preprosta za upravljanje, vzdržljiv in ima dolgo življenjsko dobo.

Material: Kovina

barva: Multicolor

Vsebina Paketa:

2500 x C-posnetek

1 x klešče

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo