Na voljo: Na zalogi

Pes Mehko Spregovorili Igrač, Plišastih Rakovice Obliko Ugriz Odporne Interaktivni Kuža Začetnih Čiščenje Igrače Za Hišne Pse

(0 Mnenja Strank)

€0.59 - €1.09

Sku: d6690

Kategorija: Izdelki Za Hišne Živali

Oznake:

Specifikacije

  • Nastavite Vrsto: no
  • Material: Flis
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Psi
  • Igrače Tip: Igrače, Žvečiti
  • Je Pametno Napravo: no

Funkcija

1、Srčkan Videz: Oranžna rakovice videz lahko pritegnili pozornost domače živali, voditi pse zaseden in radoveden, spodbujati ali izboljšanje psa inteligence, dolgčas in zmanjšanje stresa.

2、Spregovorili Igrače: Kreštav igrače za pse imajo vgrajeno v vokalno naprava, ki naredi zvok, ko vaš jjeza ugrizi to, zaradi česar je odlična igrača za interakcijo usposabljanja.

3、Brušenje Zdravih Zob: Plišastih igrač, se lahko uporabijo za pasje zobe brušenje in pomoč voditi vaš pes zobe zdrave, ki lahko pomagajo psi čisti svoje zobe in preprečuje zobno matematika in tartar .

4、Varen in Trajen: uporaba premium plišastih niso strupene varstvo okolja material, trpežna, primerna za hišne živali, psi grizejo, ki zagotavlja varnost uporabe.

5、Večnamensko Igrače: poleg brušenje zob, rakovice se lahko uporablja tudi kot vzglavnik in spanje spremljevalec za hišne ljubljenčke, in je lahko najboljši partner za pse.

Postavka Vrsta: Pes Kreštav Igrača

Material: Pliš

Package Seznama

1 x Pes Kreštav Igrača

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo