Na voljo: Na zalogi

Gramofon Leni-Susan Plastično Vrtljivo Spice Rack Kolesce Za Kabinet, Shramba, Medicine Skladiščenje, Kuhinja, Hladilnik, Kopalnica

(0 Mnenja Strank)

€14.20 - €18.45

Sku: d338882

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Izdelek Vključuje - 1 Paket dveh stopnje 10 Inch non-zavora plastičnih gramofon leni susans.Diamond-oblikovane silikonske non-slip površina z anti-slip znanja noge.MERITVE:(L x W x H): 10 x 10 x 6inches ko sestavil.

Kot nalašč za Različne Kraje, - Organizirajo svoje stvari v vsak prostor.So kot nalašč predenje shranjevanje organizator za namizni, kuhinjski pult, pod korito, omarica, garderoba, shramba, hladilnik, kopalnica točilne, nečimrnosti, ličila, pisarne in več.

Obrnite Nereda v Red - Za kuhinjski pulti, ki jo je mogoče organizirati začimbe, kot so olje steklenice, spice, kozarci, itd.Za shrambo, ki jo je mogoče organizirati pijače, prigrizki, itd.Za kopalnico ali nečimrnosti, ki jo je mogoče organizirati toaletni izdelki in kozmetika.Za hladilnik, ki jo je mogoče organizirati živila, kot so sadje, zelenjava, itd.

Stabilna Struktura - z nedrsečo strukture na površini in na dnu.Ročno pranje priporočljivo in se popolnoma posuši.rim rob preprečuje, da bi karkoli padlo izklop pri zavijanju.

Merjenje globine in višine omare pred nakupom.Združljiv je v večini primerov.Enostaven za čiščenje in sestaviti brez orodja.

Barva:Sivo-Bela

Material:Plastika

Velikost:24.8x15.2 cm

Vsebina Paketa:

2 * gramofon

1 * Nosilec set

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo