Na voljo: Na zalogi

26Pcs Akril Barva Peresa Dvojno Konico, Barva Peresa z Globo Nasvet Debele Nasvet 26 Barvno Vodotesno Akril Barva Marker za DIY Obrti Rock

(0 Mnenja Strank)

€14.25 - €28.51

Sku: d116066

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

[Otroku Varno] Akril barva peresa so varna, nestrupena, vodni osnovi in je okolju prijazen, otroci lahko uporabite jih varno uporabo te krtače lahko prinese ur zabave za otroke (priporočamo, da otroci, mlajši od 3 let, da uporabite akril peresa pod nadzorom odrasle osebe).

[Dual Nasvet Akril Barva Peresa] Naše akril barva peresa so 2 nacionalnih izvajalskih teles 1mm fine nasvet omogoča preprosto ustvarjanje zapletenih podrobnosti, super za izris, fine linije in 2-5 mm debel nasvet omogoča polnjenje v barvi lažje, primerna za vas, da ustvarite svojo umetnost.

[Nepremočljiva in Hitro Sušenje] Naše premije črnilo je zbledi mraz, nepremočljiva, teče gladko, in se hitro suši, tako da lahko ustvarite dolgotrajno modelov na skoraj vse površine.Akrilna barva peresa so enostavna za prenašanje in shranjevanje, ki vam omogoča, da ustvarite umetnine, kamorkoli greste.Kot nalašč za umetnike, študente, najstnike, odrasle in otroke.

[26 Barv] Ta set vsebuje 26 živahne barve, da bi svoje umetnine sijaj.Primerna za različne scene, kot so skale, materiali, keramika, steklo, les, plastika, usnje, platno, smole, mavca, čevlji, pnevmatike, chalkboards, papirja in še več.

[Odlično Darilo za Otroke] Akril barva peresa so primerni za Božič, noč Čarovnic, Rojstni dan, Dan Otrok, velika Noč, Valentinovo, Zahvalni dan, na zabavo, Novo Leto darilo.Barve z našo akrilno barvo peresa in ustvarjanje neverjetno umetniških del.

Specifikacija

Ime izdelka: Akril Barva Peresa

Material: Plastika + Akril + Barve Barve

Velikost: 17 cm/s 6,7 cm dolge

Število barve: 26 barv

Oblika: Dvojno končalo design, različne debeline

Opombe:

1.Morda obstajajo majhne razlike med fotografijo in dejansko barvo izdelka.Bomo poskušali naše najboljše, da vam pokaže točno barvo.

2.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi ročnega merjenja.

26 x Akril Barva Peresa

Dvojno Konico, Barva Peresa,Nepremočljiva Akril Barva Peresa

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo