Na voljo: Na zalogi

USB Ogrevanje Rute 3 prestavi Temperature Nastavljiv Modne Rute Hladno Vreme Potrebščine za moški ženske

(0 Mnenja Strank)

€14.83 - €21.18

Sku: d3049

Kategorija: Kampiranje In Pohodništvo

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vzorec Tipa: črtasto
  • Material: BOMBAŽ

Bullet Točk:

1.Neprimerljivo Vse-Dan Coziness: Naše ogrevano šal za ženske je izdelan za udobno poliestrskih vlaken material, nudi nežno in udobno toploto za boj proti hladno vreme.S napredna tehnologija ogrevanja in nastavljiva temperatura, boste lahko uživali idealno toploto ves dan.

2.Vsestranski Neckwear: preprost videz in vsestranski vratu, da je težko nositi kot zaviti, šal ali cape.Polnilna funkcija vam omogoča, da uživate toploto na prostem.Colorfast in trpežne tkanine, ki zagotavlja dolgotrajno slog.

3.Dolgotrajno Toploto: Naš Varno nizkonapetostni ogrevano šal za ženske zagotavlja prijetno izkušnje s hitro ogrevanje in baterijo za ponovno polnjenje.Uživajte dolgotrajno toploto z USB-napajalnik, zaradi česar je idealen za dejavnosti na prostem, v mrzlem vremenu.

4.Večjo Toplino Nadzor: toplo in stilsko z našo ogrevano šal za ženske.S 3 temperaturne stopnje: rdeča visoki temperaturi 60 ℃, modra srednje temperature 50 ℃, ali zelena nizko temperaturo, 40 ℃: in nastavljiv toplino nadzor, to zimo USB ogrevano šal zagotavlja idealno udobje v vsakem temperature.

5.Za Udobno bivanje: Naše ogrevano šal za ženske zagotavlja maksimalno toploto in coziness.Kot nalašč za vsako priložnost, pa naj gre za nakupovanje, zabava, grem v šolo, zmenki, ali potujete.Bivanje stilsko in udobno s tem vsestranski šal.

To zimo USB ogrevano šal je udobno in colorfast, ki zagotavlja hitro ogrevanje za dejavnosti na prostem, kot so zabave.

Specifikacije:

Material tkanina: Poliestrskih vlaken

Velikost izdelka: (pribl.)200*33 cm/78.74*12.99 cm

Temperatura: Rdeča lučka visoka temperatura: 60 ℃, modra svetloba srednja temperatura: 50 ℃, zeleno luč nizka temperatura: 40 ℃

Seznam Vsebine:

1pc*Ogrevano šal za ženske

Opomba:

Dolgo pritisnite, da se začne po treh sekundah (šal, ki se ne shranjujejo električno energijo, tako da morate uporabiti za napajanje napajanje)

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo