Na voljo: Na zalogi

Barva Spreminja, Marker Nastavite 6pcs Izbor Barv Pastelnih Označevalniki Multi-barvni flomaster Za Barvanje Poudarja Poudarjanju

(0 Mnenja Strank)

€3.68 - €9.20

Sku: d139402

Specifikacije

  • Uporaba: Urad & Šoli Označevalcev
  • Vrsta: Označevalnik
  • Package Količina: 6 Barv/Box
  • Številka Modela: Opomba Označevalec Peresa
  • velikost: Normal
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Dual-side Pisanje: No
  • Čopič Nasvet: krog toe
  • Izbrisljivi Ali Ne: No
  • Večbarvna: No
  • Embalaža: Set

Opis:

Opomba Označevalec Peresa so sestavljene iz visoko kakovostnega materiala, so enostavna za prenašanje in se lahko odlična ideja za darilo.

Značilnosti:

1. Mehke Barve: vključno s šestimi mehke barve zaščito oči in skrbi za njih enostavno in ne bo odvrnilo pozornost.

2. Visoko kakovostni Material: iz izbranih visoko kakovostnih PP materiali, obdelani z odlično izdelave, trajnost, in lepe.

3. Enostavno Prevoz: z ustrezno velikost je enostavno, da imajo in nosijo.

Specifikacije:

Ime: Opomba Označevalec Peresa

Material: PP

Velikost:

Enotni Dolžina: približno 12,6 cm/4.96 v

Premer: okoli 1,6 cm/0,63 leta

Splošno: približno 13 * 10.2 cm/5.12 * 4.02 v

Seznam Vsebine:

6* Opomba Flomaster

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1. [ Odlična Kakovost Materialov ] Ni enostavno obrabe in nib del je gladka in mehka, Opomba Marker Pisala so narejena iz izbranih visoko kakovostnih odlično PP materiali, obdelani z odlično izdelave, trajnost, in lepe.

2. [ Nežne Barve ] Fluorescentne Barve Pero je pomagati si zapišite ključne točke bolje in lahko izpolnite barve, mehka označevalnik, da ne bo odvrnilo pozornost, vključno s šestimi mehke barve, ki varujejo oči in skrbeti za njih enostavno.

3. [ Večnamenske Uporabe ] Barva Spreminja, Marker, ki je super za barvanje, označevanje, risanke, grafikoni, barvno kodiranje popravek, ali pripomba, ki je idealen za načrtovalce, ki poudarja, poudarja, dnevnik, koledar, zvezke, slikarstvo, ali pisno, in kot nalašč za slike kolorit zapletene vzorce in izdelava beležke.

4. [ Počitnice Darila ] Idealen in premišljen darila za družino, prijatelje in otroke, Magic "Vidi" so primerni za rojstni dan, Božič, Zahvalni dan, in druge posebne dni, učilnica študent darila, učitelj potrebščine, šolske potrebščine, pisarniški material, in študent potrebščine.

5. [ Prenosna Zasnova ] Pastelnih Označevalniki Set je varen za uporabo, lahka, prihranek prostora, kompakten, enostaven in priročen za izvajanje, enostavno dal v svoj nahrbtnik ali torbo, primerno velikost je enostavno, da imajo in nosijo.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo