Na voljo: Na zalogi

Avto Kolo Balancer Lokator Ir Skladu Točka Ugotovitev Vodi Blok Pnevmatike Uravnoteženje Nastavljalnik Luči Black Ravnovesje Svetlobe Lokator

(0 Mnenja Strank)

€15.70 - €31.40

Sku: d2922

Kategorija: Avto Orodje Za Popravilo

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Opis:

1. Lasersko določanje položaja: Ta izdelek je izdelek, ki pomaga pnevmatike balansirni stroji v natančno lepljenje bilance blokov.Po laser je vklopljen, ga lahko učinkovito in natančno prikaže lepilo položaj bilance blok, ki vaše pnevmatike bilance bolj natančno in strokovno.

2. Svetlobne funkcije: Ta izdelek je opremljen s pomožnim svetlobne funkcije, ki jih zagotavljajo operaterji z jasen pogled v temno ali nočno okoljih, zaradi česar operacije bolj udobno in varno.

3. Delovanje baterije: Ta izdelek uporablja litij-18650 baterija z zmogljivostjo 1200MAH in napetost, 3.7 V, ki je mogoče napolniti in uporablja, prihranek stroškov in je okolju prijazen.Ta izdelek ima nizko sedanje in se lahko uporabljajo 800-krat na polno baterijo z dolgo življenjsko dobo baterije.

4. Delovna temperatura: delovna temperatura obseg za ta izdelek je -35-65 ℃, primerne za različne podnebju in regijah, ali je hladno ali toplo, da lahko deluje normalno.

5. Zagotavljanje kakovosti: Ta izdelek je bila stroga testiranja kvalitete in izboljšanje zagotoviti, da lahko vsak izdelek izpolnjuje zadovoljstvo strank.Če imate kakršnakoli vprašanja ali nezadovoljstvo z izdelkom, nas, prosimo, kontaktirajte pravočasno, in bomo z vsem srcem služiti in rešiti problem za vas.

Specifikacije:

Ime: Avto, Kolo Balancer

Delovna Temperatura: -35-65℃

Izdelek Baterije: Litijeva Baterija 18650 1200MAH 3,7 V

Valovna dolžina laserja: 650nm (rdeča)

Izdelka Trenutno: laser 10ma, laser+LED 50ma

Polna Uporaba: 800-krat

Seznam Vsebine:

1* Avto, Kolo Balancer

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo