Na voljo: Na zalogi

Avto Ločite Odstranitev Orodje Avto Avdio Orodje Za Popravilo Avtomobila Posnetek Zakovice Zapiralo, Ki Ga Vrat Plošča Trim Odstranitev Orodje Samodejno Notranje Zadeve Demontaža Orodij

(0 Mnenja Strank)

€13.03 - €32.59

Sku: d10535

Kategorija: Avto Orodje Za Popravilo

Oznake:

Specifikacije

  • Podpora: Dropshipping/Trgovina
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Avto avdio spremembe orodje ločite ploščo sponke

Bullet Točk: 1.Dolgotrajno Kakovost: iz nerjavnimi in vrhunsko nerjavnega jekla material, naš avto avdio orodja, so trpežne in odporne na obrabo, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo za vaš avto zvočni sistem.

2.Vsestranski Namene: Nadgraditi svoj avto, avdio s temi vsestranski orodja.Zasnovan za odstranjevanje in nameščanje različnih notranjih delov, vključno z, vrat, plošč in zvočnih sistemov, to večnamensko nastavljena je kot nalašč za vse spremembe projekta.

3.Ergonomska Oblika: ergonomsko oblikovanje naše car audio orodja naredi berljivo zapletenih delov vetrič.S samo nežno potisnite, lahko delujejo orodje in enostavno odstrani tudi najbolj zapletena komponente.Premišljen inženiring naš izdelek zagotavlja, da je vaše delo opravljeno učinkovito in brez sev.

4.Izognejo Stroškom Popravila: Naš avto avdio orodja so zasnovana, da ohrani celovitost vašega avtomobila in zaščito njenih delov pred praskami in poškodbami.Z gladke površine in praktične zasnove, lahko namestite brez skrbi in se izognili dodatni stroški popravil.

5.Poenostavljeno Avto Vzdrževanju: Povečanje vaš avto avdio sistem, brez kakršnih koli težav.Razstaviti avtomobilskih delov brez truda s temi orodji in prihranite čas in energijo.Poslovite od zapletenih postopkov in dobrodošli uporabniku prijazno doživetje.

Specifikacija: Ime Izdelka: Avto Avdio Orodja

Izdelek, Material: Nerjaveče jeklo

Teža izdelka: O 630g

Seznam vsebine: 7 x Avto Avdio Orodja

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, je lahko barva razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je morda prišlo do napake na velikost izdelka.

Načini plačila:

· Lahko bi plačilo preko katerekoli metode, navedeno zgoraj, in pls poravna v 3 dneh, ko je vaše naročilo.

· Vaše plačilo bo preverila Drustvozacplj.si v 24h in bomo obdelali vaše naročilo, ko da je končal.

· Če vaše naročilo zaprt zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek za Drustvozacplj.si.

· Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma ali mediacijo, se obdelajo takoj in običajno traja približno 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.

Dostava in paket:

· Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

· Teža paketov preko navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

· Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda malo dlje, da nekateri oddaljeni področju.

· Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili parcelo prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Pon. pošiljanje in vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu ali prejeli napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije:

· Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo cenjeno.

· Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo