Na voljo: Na zalogi

Gume Valja Za Ozadje 40 mm Priročnik Silikonski Ravno Šiv Pritisnite Kolesce Večnamensko Šiv Roller Ozadje Orodja Za Eno Pl

(0 Mnenja Strank)

€17.19 - €34.37

Sku: d28219

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Nerjaveče Jeklo

Ravno šiv roller je priročno orodje za ročno delovanje varjenje tuljav in listov.Je lahek in enostaven za uporabo, in lahko ustvari gladko in celo šive.Ravno šiv valj je narejen iz trpežnega materiala, ki lahko zdrži visoke temperature in tlaka.

Specifikacije:

Ime: gume šiv roller

Material: silikon + nerjavečega jekla

Velikost: o za 27,6*4 cm/10.87*znašala 1,57 cm

Seznam Vsebine:

1pc* Gume šiv rolle

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Prilagodljiva in priročna uporaba: gume šiv valja se lahko prilagodijo različnih površin in materialov, ki zaradi svoje priročno ročno delovanje.Lahko nadzor tlaka in hitrost voznega z lahkoto, ki vam omogoča delo na različnih projektih in nalogah.

2.Različne namene: To roller je primerna za številne naloge, kot so varjenje tuljav in listov, pregled puščanja nepremočljiva plast zvari, ali ozadje namestitev.Lahko pritisnite in obveznic različnih materialov, kot so PVC tuljavo zvari, EPDM vezave šivov itd.

3.Prenosen in lahek: šiv roller orodje, ki omogoča priročno nosite okoli, saj je lahka teža in prenosni velikosti, vam prinaša veliko udobje.

4.Odporne na obrabo in zanesljivo: Ta gume šiv valj je na obrabo odporen silikonski kolo, ki lahko zdrži dolgo časa uporabe, kar je trajno in ne-deforming orodje za poravnavanje šivov.

5.Dela varčne in priročen: leseni ročaj ozadje šiv roller je ergonomsko in enostavno oprijem.Prav tako omogoča valja, zanesljiv in trajen, saj se lahko ročaj pritisk in trenje brez razpok ali upogibanje.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo