Na voljo: Na zalogi

Lak za nohte, Odstranjevalec 100 ml Okolju Prijazna Barva Čistilec Odstranjevalec Čiščenje Izdelki za Gospodinjstvo Za Cement Kovinske Ploščice Steklo

(0 Mnenja Strank)

€6.09 - €12.19

Sku: d29768

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Naše paint cleaner spray je idealna rešitev za vaše slike potrebe.Ta blagi tekoči odstranjevalec barve je namenjen za odstranjevanje celotne plasti barve učinkovito.Da je sklenina odstranjevanje barve agent, lahko raztopi najtežjih barve.

Specifikacije:

Ime: Močne barve, odstranjevalec

Neto kapaciteta: anout 100 ml

Rok trajanja: 2 leti

Velikost izdelka: kot je prikazano v pic

Uporaba: Primerna za odstranjevanje barve s površine jeklenih plošč, varnostna vrata, strojne opreme, itd.

Seznam Vsebine:

1pc*Tekoči odstranjevalec barve

Načini Uporabe:

Korak 1: Nanesite barvo, striper (desorber) neposredno na površini, ki se izloča.

2. korak: Počakajte 2-5 minut, dokler se barva zmehča, mehurji, in olupke off.Obrišite se zmehča, blistered barve.

3. korak: Pred nanosom barve, striper (desorber), nekaj prask na površini barve z ostrim orodjem.To bo pospeši odstranjevanje barve proces.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Močan Prodor: Naš tekoči odstranjevalec barve prinaša izjemne rezultate z močan prodor, lahko pomeša več plasti barve.Prihranite čas in delo s to vrhunsko formula, ki brez truda listi površine čista in gladka.

2.Enostavno Odstranjevanje Barve: z Lahkoto odstraniti več plasti barve z našo hitro delujoči tekoči odstranjevalec barve.Raztaplja barve hitro zapustili brez madežev na lesu, kovine in drugih površin, zaradi česar je kot nalašč za vse vaše slike potrebe.

3.Učinkovito Lakov, striper (desorber): Naše nežen tekoči odstranjevalec barve značilnosti inovativnih, na vodni osnovi formula, ki učinkovito trakovi stran za nohte brez poškodovanja površin ali oddajajo vse neprijetne vonjave.

4.Instant Luščenje Barve: da težav iz odstranjevanje barve s to enostavno odstranjevanje barve agent.Preprosto spray na izloča prostora in počakajte, da to delo je njegov čar.S 100 ML zmogljivosti, to lahko pokriva velike površine območja, medtem ko je njegova enostavna za izvajanje načrta vam omogoča, da vzamete kamorkoli greste.

5.Učinkovito Emajl Barva Odstranjevalec: znebiti trdovratnih emajl barve takoj iz različnih površinah z našo spray.Idealen za doma za izboljšanje, obnovo in preoblikovanje projekte, ta vsestranski čistilec dela čudeže na kovina, leseno pohištvo, beton, ploščice, in stekla.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo