Na voljo: Na zalogi

Hrana Oklepajo Film Razpršilnik 4 V 1 Stensko montirani Plastične Folije, Aluminijaste Kuhinja Zaviti Razpršilnik Pribor Organizator Rezalnik E6h0

(0 Mnenja Strank)

€4.28 - €7.14

Sku: d2807

Specifikacije

  • velikost: 39*10*24cm/15*4*9inches
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: ABS

Opis:

Material: ABS

Velikost:39*10*24 cm/15*4*9inches

Barva:kot slika

1 MATERIALOV: zaviti razpršilnik z rezalnik je narejen iz ABS materiala, ki je varna in okolju prijazna, z dobre izdelave in stabilne strukture.Oblika je preprosta in elegantna.

2.Vsestranski, tri v enem:folijo in plastično zaviti organizator lahko imajo eno roll plastično zaviti, eno roll aluminijasto folijo ali pergament papir, in drug roll kuhinjske papirnate brisače.Ne samo, da je priročen za uporabo, vendar prav tako prihrani veliko prostora na kuhinjski pult!

3.Enostaven za uporabo: V kuhinji parceli organizator z 2 rež ima vgrajeno dvosmerna skrite drsna rezalno orodje, ki lahko opravljajo linearno rezanje in je trajno.Varno delovanje brez ranjenih roke.

4.Folije Organizator: A mora imeti za vsako kuhinjo, rezalnik folije razpršilnika, omogoča enostavno odrežete in shranjevanje folije v mestu.

5.Obstajata dve namestitvene metode: lahko Je visela na steni ali hladilniku, ali je lahko biti trdno pritrjena na steno s pomočjo lepilnega traku.Lahko ga obesite kjerkoli na steno ali pult, izdelavo, pakiranje hrane hitro in enostavno.

OPOMBA

1. Kot vsi vemo ,v različnih računalnikih prikaz barv drugače,barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Če menite, težko izbrati velikost ,vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog,ampak to je za vas zgolj kot referenca.

3.Smo lahko sprejmete Mešani elementov,Barv In Velikosti Naročila.Več količinah, bolj popust.

Paket vključuje:

1 kos* Stensko Montažo Zaviti Razpršilnik

Hvala za vašo podporo!Dobrodošli, da kupujejo od nas!Lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo