Na voljo: Na zalogi

Božični Krog Kovinski Šatulji Sladkarije Piškotek Posode Za Shranjevanje Tinplate Škatle S Pokrovi, Za Božič Počitnice Stranka Dobave Navidad

(0 Mnenja Strank)

€0.29 - €0.46

Sku: d2755

Specifikacije

  • Funkcija 1: posode za shranjevanje
  • Uporaba: Hrana
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Funkcija 2: Božič
  • Vrsta: Škatle Za Shranjevanje & Košar
  • Material: Tinplate
  • Funkcija 3: Darilo Škatle S Pokrovi
  • Številka Modela: posode za shranjevanje

1. Multi-funkcionalne uporabe: kovinsko piškotov polje se ne uporablja le za shranjevanje piškotov, pa tudi se lahko uporablja kot sladkarije za shranjevanje posode.Tinplate material se lahko imenuje za shranjevanje orodja.Tako vsakdanje življenje in počitnice stranke lahko odličen uporabo.

2. Zdravje in varstvo okolja: iz tinplate material, ki je varen in non-toksične, in ni treba skrbeti za varnost hrane, zaradi česar vaš hrana bolj zdrava.

3. Lepe in praktične: kovinski piškotov polje sprejme temo oblikovanje Božič festival, s svetle barve in lepe vzorce, ki so tako lepa in praktična, in lahko dodate festivala vzdušje.

4. Design s pokrovom: dar polje ima pokrov, ki se lahko učinkovito preprečevanje prahu, vodi hrane v sveže in priročno za konzerviranje hrane.

5. Izvrstno darilo: darilo, odličen videz in praktična notranjost so najboljše darilo izbire.Ali je za sorodnike in prijatelje ali kot stranka darilo, se bodo ljudje počutili presenečen.

6. Prihranek prostora: ta dar polje je kompaktne zasnove in zavzema majhen prostor, ki lahko shrani vaš prostor za shranjevanje in izpolnjujejo različne potrebe.

Nova in visoke kakovosti

Material: Tinplate

Barva: Kot na sliki prikazujeta

Velikost:7.5*7.5/4.5 cm

Package Vključeni:1pc

Opomba:

Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite o napaki, 1-3 mm.

Kot različnih računalnikih prikaz različnih barv, hvala za razumevanje dejanske barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo