Na voljo: Na zalogi

Marker Nastavite Za Otroke Risalna Peresa Umetnosti Flomaster Nepremočljiva Barvne Oznake Nemoteno In Večnamensko Svetle Barve, Otroci

(0 Mnenja Strank)

€4.22 - €11.73

Sku: d249660

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Sprostiti ustvarjalnost vaše malčke z našo Oznako Set za Otroke.Kot nalašč za rojstne dneve in zabavno umetniških projektov.Dovolite, da vaše najmlajše raziskujejo svojo ustvarjalnost z našo Oznako Set za Otroke!

Specifikacija:

Ime izdelka: Marker Nastavite

Velikost: o 12.8*1.1 cm/5*za 0,4 v

Seznam Vsebine:

24 barv Marker Nastavite

ali

36 barv Marker Nastavite

ali

48 barv Marker Nastavite

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Več Slogov za Vas: Označevalcev za Otroke ponujajo 24, 36 in 48 svetle in žive barve za povečanje vaše umetnine.Idealen za barvanje, risanje in discomfortting, teh označevalcev dodajte umetniški dotik, da svoje stvaritve.

2.Pogosto se Uporabljajo: Spustiti vaš otrok je ustvarjalnost z našo označevalcev, ki veliko dela na kamen, platno, steklo, keramika, in celo papirja.Z hitro sušenje črnila, ki ne madeže ali zbledi, naj svoj mali umetnik raziskati možnosti za njihovo domišljijo!

3.Otrokom Varno Fomula: Starši lahko zaupanje naših Marker Nastavite za svoje mlade umetnike.Z odlično pokrivna moč in nemoten pretok, ki jih otroci lahko ustvarite pogumno doma.Hitro sušenje, vodoodporno črnilo zagotavlja živahno, madeže-brezplačno umetnine.Plus, ti označevalci so varni in brez vonja, ki daje mir uma, da starši.

4.Odlično Darilo Izbiri: Ti označevalci za otroke, ki so kot nalašč za vsako priložnost, pa naj gre za Valentinovo, velika Noč, rojstni dan, šola, odpiranje, ali Božič.Vaši otroci bodo radi živahne barve in nemoteno pisanje izkušnje.

5.Vzemite Ga Povsod: Povečanje vašega otroka z našo domišljijo priročno nastavite označevalec za otroke.Prav ima udoben ročaj za trajno uporabo in je dovolj majhen, da se prilega v torbo.Vzemite ga kjerkoli in navdih za svoj mali umetnik ustvariti mojstrovine, na prostem!

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo